سیستم عاملش راحت نصب میشه؟ میگن برخی قطعات را ساپورت نمیکنه.نقل قول:
Printable View
سیستم عاملش راحت نصب میشه؟ میگن برخی قطعات را ساپورت نمیکنه.نقل قول:
والا من مشکلی نداشتم با نصبش ولی توصیه میکنم اطلاعات هاردت رو بک آپ بگیری. چون خودم دفعه اول بلد نبودم زدم کل هاردم اطلاعاتش پرید
غیر از این همه قطعاتمو شناخت و مشکل درایور نداشتم. فقط قزعات فسیل نباشه و موس و کیبردتم حتما USB باشه وگرنه مکافات داری
راستی مونیتور را چیکار کنم؟ 2053 ال جی را cnet دومین مونیتور Top معرفی کرده ولی سایت ال جی Discontinued زده. اصلا 20 اینچ خوبه یا برم بالاتر؟
نظرتون برای LED چیه؟ من لپ تاپم cw26 وایوست که ال ای دی داره. ولی تفاوت زیادی نمیبینم.
مانیتو 22-23-21.5 هر چی باشه خیلی تفاوت تو یک این و دو اینچ نداری. ولی Full Hd بودنش مهمه.
ارزون ترین ful Hd مال ال جی هست 2253TQ یه چیز خوبیه. بهتر اگر بخوای میتونی بگیری ولی کف مانیتور به نظرم باید این باشه. با قیمت حدودی 200
اگر بهتر میخوای برو سراغ برند سامسونگ و ایسوز.
LED خوبه ولی اون جوری تفاوت نداره. من قبلا LED 10 اینچ مال لپ تاپ مینی hp داشتم. خیلی محشر بود. ولی LED سونی رو خیلی رو لپ تاپ نپسندیدم. الانم با LCD سونی لپ تاپ هستم خیلی با LED سونی فرق نداره ولی با HP زمین تا آسمون.
توصیه میکنم شما هم بری خودت ببینی از نزدیک مانیتور ها رو بعدا بیای بگی از اینا خوشم اومده کدوم بهتره بخرم. این نظر منه.
کل سیستمتو بخر بعدا برو مانیتور ببین هر کدوم پسندیدید اینجا آمارشو در بیار
با سلام
آیا دوستان این مشخصاتی که نام برده اند به درد سرور هم می خوره (البته بجز گرافیک).
من می خوام کامپیوترهایه شرکت که مخصوص طارحی گرافیک با فتوشاپه رو به اون وصل کنم که هم متمرکز بشه و هم بک آپ باشه.
ممنون.
تاپیک جدا بزنید حتما کمکتون میکنیم:11:نقل قول:
چشم
لطفا راهنمایی کنید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=451366
سلامنقل قول:
من هنوز این سیستم را نخریدم و منتظز یه پیشنهاد عالی هستم.
سلامنقل قول:
اخیرا یک سری پلاگین v-ray عرضه شده که با گرافیک کارتهای گیمینگ معمولی کار رندر رو انجام میده
شما در لینک زیر میتونید ریزالت چند تست رو ببینید ( سرعت رندر در گرافیک 480 بین 10 تا 20 برابر پردازنده 920 هستش :46: )
همونطور که فکر میکردیم کارتهای سری 4 nvidia برای این منظور بازده بهتری داشتندکد:http://www.spot3d.com/vray/images/stuff/rt_gpu/
اما ظاهرا این پلاگینها یکم قلق داره و هنوز نسخه فاینال نیستند
این هفته کارتهای 580 هم برام میرسه که به احتمال خیلی زیاد ، بازده فوق العاده ای داره
شما روی این موضوع یه بررسی بکنید و ببینید این پلاگین با طراحی شما جور در میاد یا خیر
اگر شما تونستید پلاگین رو روی سیستم فعلیتون اجرا کنید و با گرافیک کارتتون رندر مطلوب گرفتین میتونید سیستم رو بر پایه گرافیک قوی تهیه کنید و رندرهای vray رو با سرعت عالی انجام بدین
من این سیستم را نهایی کردم:
MB:Asus P6T Deluxe V2
Ram:2x2GB/1600/G-Skill
CPU:I7-950 Box
VGA:RX 4670/1GB/DDR3/HIS/ICQ
HDD:500GB/WD/16mb/Blue -RAID
DVDRW:Philips Sata 22X
Case:Coller Master Elite 310
Power:sEnerMax 500Watt PFC
Fan
نظرتون چیه؟ مونیتور 22 تا 230 تومن چی اضافه کنم؟