نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون از شما و تمام دوستان که صمیمانه راهنمایی فرمودند
چند سوال :11:
در مورد سایز کارت ویزیت مثلاً من همیشه 8 در 4.5 می گیریم بعضی ها رو دیدم 8.5 در 4 و نمی دونم سایزهای در همین حد می گیرند (نه با اختلاف زیاد) می گیرند می خواستم ببینم فرقی دارد و مشکلی ایجاد نمی کند سر این نیم سانت ها ؟؟؟؟
2- شما این مهد را با چه فونتی نوشتی آخه میدونید ظاهراً با توجه به راهنمایی دوستان فقط در کلک وجود دارد چون نستعلیق و میرعماد که من ندیدم
3- فرموده بودین: « نوشته ها مشکی رو حتما تک رنگ Black بگیر این کد رنگش ( c:0 y:0 m:0 k:100 ) .» میشه در این مورد بیشتر توضیح بدهید که چطور این کار را انجام بدهم کجا این ارقام را وارد بزنم؟ اصلاً مزایای این کار و انجام ندادنش چه مشکلی دارد؟ :11:
4- نیم سانت که گفتید فاصله بگذاریم، من به صورت چشمی و حدسی فاصله میگذارم میخواستم ببینم در خود فتوشاپ چنین چیزی تعبیه شده است؟ :31:
5- و انشااله آخرین سؤال راستش این فرمت PSD دانلود نمیشه میشه یک بار دیگه یا یک جای دیگه آپش کنید یا امتحانش کنید ببینید مشکل چیه شرمنده واقعاً :11:
سلام عزیز ....
خوب جواب سوال اول
1 - در مورد سایز کارت ویزیت باید بگم که توی شیت که میبندن سایز کارت ویزیت رو 8.5 در 4.8 میزنن خوب اگه سایز از این کوچیک تر بدید برا چاپ مشکلی نیست اما اگه کافی 1 سانت بزرگ تر باشه اونوقت قیمت 2 تا کارت ویزیت حساب میشه که این 1 سانت و نیم میل ها خودش رقمی میشه که توی شیت جای چندتا کا رو میگیره .
2 - خوب دوست عزیز برای نوشتن مهد شما باید از نستعلیق استفاده کنید این فونت نستعلیق است نه شکسته نستعلیق و نه ... دیگر نمی دونم تا چه حد با خطاطی آشنا هستید اما توی نرم افزارهای میرعماد ، کلک ، خطاط مریم و ... خط نستعلیق وجود داره اما قدرت خطوط با هم فرق داره که بحث جدایی داره .... من این رو توی با خطاط مریم به شکل زیر توضیح میدم :
الف - ابتدا مینوسی مهد که به شکل زیر میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب - مطابق تصویر زیر بر روی نوار ابزار روی شکل های که دور آن خط کشیده شده به ترتیب ابتدا روی حرف ه کلیک کرده تا سبز شود بعد ابزار را اعمال کنید ، بعد از این عمل نوبت به مد میرسد که روی ابزار شکل 2 کلیک کرده و بین ه و د کلیک کرده تا سبز شود بعد ابزار رو اعمال کنید مبینید که کشیده می شود مثل شکل زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از بالای صفحه آیکن کپی رو بزن و هرجا که خواستی استفاده کن
3 - در مورد کد رنگ هم توی فتوشاپ هنگامی که میخوای رنگ رو انتخاب کنی توی قسمتهای پالتش مقادیر rgb و CMYK درج شده که در زمینه چاپ از گزینه دوم استفاده کنید .
4 - چیز دقیقی فکر نکنم خودم هم با خطکش و یا چشمی میزنم کارهای طراحیم رو .
5 - چک کردم ، عزیز لینک رو توی یک دانلو منیجر وارد کن بعد شروع به دانلود کن یا توی یه تب جدید سیو کن .
کد:
http://queenoflove66.persiangig.com/document/card.psd