نقل قول:
این رو هم مطمئن باش اینتل این دو cpu رو برای فلج کردن 1090t داده بیرون ...
AMD 1090T رو برای 930 داد بیرون ...
نقل قول:
حالا شما هر چقدر که دوست دارید متعصب بازی در آرید ...
من متعصب بازی در میارم یا شما ؟؟؟ اول Review های سایت های خارجی رو بخونید بعدا نظر بدید...
نقل قول:
اینتل مثل amd بی سیاست کالا وارد بازار نمی کنه ...
اتفاقا AMD کاملا به موقع X6 هاش رو وارد بازار کرد تا وقفه ی زمانی بین X4 ها و سری آیندش رو پر کنه ...
نقل قول:
اینتل واسه ی همین به صورت محدود x6 زده درآینده خواهی دید که intel کاملا به موقع x6 ها رو به قیمت متعادل خودش رسوند ...
ببینیم ... تا حالا که از نظر قیمت AMD بهتر بوده ...
نقل قول:
این رو یادتون باشه تعصب شما رو یک کالا کیفیت اون رو به هیچ وجه عوض نخواهد کرد ... شما هم سعی نکنید با بحث عوض کردن از ضعف به اصطلاح 6 هسته ایی high End و ... 1090t در برابر 930 چشم پوشی کرد دوستانی که خرید می کنند از این به بعد بدونند که اولویت خرید بین 1090t و 930 همیشه 930 هست . مگر رند گیری اون هم فقط با بودجه ی پایین .
اولویت بین اون دو رو کاربرد فرد تعیین میکنه ... کسی که بخواد یکی از اون دو رو تهیه کنه باید ببینه بیشتر با چه نرم افزار هایی کار داره ... کدوم CPU در اون قوی تره بعد انتخاب کنه (که البته برای یک کاربر خانگی و حتی حرفه ای 930 و 1090T فرق چندانی نداره )
نقل قول:
تمام
نتیجه ی بحث : 1090t<930
:5: پس راضی شدید که 1090T و 930 رقیب هم اند؟؟؟ اصلا این بحث شکل گرفت چون شما میگفتی 750 با 1090 برابره ...
مقایسه ی 930 و 1090T هم بحثش جداست و ربطی به این بحث نداره ...
نتیجه گیری هم این به نظر من درست تره : 930 ? 1090 > 750
این بحث به نظر من تمومه ... و ادامه دادنش باعث به اشتباه افتادن کاربرانی که قصد خرید دارن و خراب شدن دوستی ما میشه ...
موفق باشید .
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:19 AM ----------
نقل قول:
فونت استاندار رو رعایت کنید . با فونت دررشت کردن نتیجه شما بر حق نمشیه ... اگر فونت تون رو درست نکنید گزارش اخطار خواهم داد .
من فونت رو درست کردم ولی نمیدونستم ایراد داره ... در ضمن فقط به عنوان تاکید فونت رو بزرگ کردم ...
با تشکر.