چیزی که مسلمه کلاهبراری اون طرف هست.
شما حتی اگر از سایت های معروف هم خری کنی 24 تا 48 ساعت مهلت تست بهت میدن که براشون میتونی برگشت بزنی.
Printable View
چیزی که مسلمه کلاهبراری اون طرف هست.
شما حتی اگر از سایت های معروف هم خری کنی 24 تا 48 ساعت مهلت تست بهت میدن که براشون میتونی برگشت بزنی.
از همه دوستان ممنونم...
بکشش!!!!!!!!!!!
گناه داره...نکشش!
پاهاشو ببند به یه ماشین...دستاشم بند به یه ماشین دیگه
از دو طرف بکش از وسط______:31:
چه کشت و کشتاری شده اینجا:31:
من جای شما بودم اول یکم میزدم توی سر و مغز خودم . بعد ادرس طرفو گیر می اوردم به هر نحوی ( مثلا زنگ بزنی به طرف بگی من یکی از دوستای قدیمیتم بیا یکجا همدیگرو ببینیم میشناسیم ) بعد که اومد تعقیبش کن خونشو یاد بگیر بعدم برو در خونش یک پتو پهن کن رفیقاتم جمع کن اونجا قلیونم ببر اونجا چاق کن و بسات عرق خوری راه بنداز در خونش سه سوت پولتو میده !
این روش تست شده هست و کاملا جواب میده ! گردن باید کلفت باشه !
چه رمانتیک:31:
فیلم هندی زیاد میبینی نه:31:
بابا همچین دور از ذهنم نیست که !نقل قول:
چه رمانتیک
فیلم هندی زیاد میبینی نه
به نظر شما با عقل جور در نیامیاد یکی رو با این ترفند با گوشی بکشونی یه جا ؟ گفتم که خودم چند بار امتحان کردم ( واقعا میگم )
حالا مثلا بساط عرق خوری دم خونشون راه بندازی و اینا جو سازی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ولی خوب یه کارایی میشه کرد !
من شکایت کردم ولی فعلآ خبری نیست و احضاریه برای دادگاه نیومده،فقط طرف میگه اگهیهای سایتشو بستن...منظورش چیه؟؟؟؟؟؟؟من به سایتشتم رفتم ولی هنوز کار میکنه......میگه چون اگهیها رو بستن دیگه مشتری نداره....منظورش از این اگهیها چیه؟؟؟؟؟؟
احتمالاً خالی بسته....(سر کاری!)
برو بگو برات توضیح بده یعنی چی و جلوی خودت نشون بده چیکار کرده...