نقل قول:
به فرض اینکه حق با شما بود
حق که با من هستش دادا! چرا فرض می کنی؟!:20::46:
نقل قول:
شما اماری بزارید که تیمها ی درپیت چند با در برابر تیمهای درجه یک اروپا البته با ترکیب اصلیشون بازی کردن . تاکید میکنم ترکیب اصلی + بازکنای اصلی ( مها جم )چند دقیقه تو زمین بودن ؟؟)
اخوی! من یه گزارشگر فوتبال نیستم که آمار دقایق دقائق حضور ملی پوش های تیم های خارجی تو تیم هاشون رو داشته باشم... هر چند شک دارم گزارشگرش هم بدونه!
ضمن اینکه فکر کنم برعکس جملت رو گفنی! باید جای تیم بزرگ و درپیت رو با هم عوض میکردی! به هر حال! من با فرض تصحیح جواب میدم:
تو مسابقات یک تورنومنت ملی که شرایط به صورت فرسایشی دنبال میشه و تعداد بازی زیاده و همه نوع احتمال رو میشه پیشبینی کرد (توضیحش رو پست قبلم دادم)، بدون شک هیچ مربی ای ریسک نمیکنه که به مهره های اصلیش استراحت بده!
اون مربی تا زمانی که خیالش از نتیجه بازی و از صعودش از گروهش راحت نشه، بیخیال این موضوع نمیشه! حتی اگه فرضا تو یه بازی حریف درجه سه چهارش رو آبکش کنه، باز نهایتا فقط میتونه 3 نفر از نیمکت نشین هاشو بیاره تو زمین! (3 تعویض تو یه بازی رسمی)
نقل قول:
مثال میزنم برزیل اومد با ما بازی کرد چند بازیکن اصلیشو اورد + چند دقیقه اون بازیکنای اصلی بازی کردن ؟؟
بازی دوستانه بود عزیز من! ما راجع به تورنومنت رسمی صحبت می کنیم! ضمنا ما قبلا راجع به این موضوع با دوستان بحث کردیم! یه نگاهی به این پست من بنداز!
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5498870&postcount=248
نقل قول:
2- آیا تیمهی بزرگ اروپایی با ترکیب اصلیشون تو این بازیها حاضر میشن یا به نیمکتشون اجازه بازی میدن ( جواب منطقی بدید خواهشا نه تعطیلی لیگ رو ربط بددی )
پاسخ دادم تو همین پست و پست گذشته! تعطیلی لیگ، دلیل نبود! توضیحی راجع به هماهنگی بین یوفا و تمامی کشور های عضوش بود.
تو فوتبال حرفه ای تا تیمی مطمئن از صعود و پیروزی نشه، دست به ریسک و استفاده از نیمکت نشین ها نمیکنه تا مثلا یهو مهاجم فیکس تیمش به سن مارینو گل نزنه تا مثل دایی که شما به خاطر گل زدن به تیم های درجه دو یا سه آسیا به سخرش میگیرید، مسخره نشه!!!
نقل قول:
3- در مورد اون اماری که دوستمون Pcforlife دراوردن باید بگم اصلا بدرد نمیخوره چرا ؟؟ چون این آمار بازیهای تیمهای ملی هست نه بازیکنان. خوب تیم ملی ما با هلند وارژانتین بازی کرده حالا بیایم بگیم امثال دایی وکریمی و... با ارژانتین وهلند بازی کردن در ست نیست.چون این مربوط به تاریخ تیمهای ملیست نه بازیکنانش. شما بهتره آمار اون گلزنانو با ذکر منبع نشون بدی واینکه اونا چندبارز با تیمهای درپیت بازی کردنوچند گل زدن.
اینو که پاسخ دادم!! تکراری...:13:
نقل قول:
درمورد گل های کلوزه که گذاشتید 10 تاش به تیمهای در پیت هست . 14 تا گلش هم م بوط به جام جهانی هست ( گل در جام جهانی با هر کیفیتی در بالاترین سطح زده شده و...اسم مسابقات جام جهانی هست + سوال اساسی بنده عدم گلزنی دایی در جام جهانی هست . که دوست دارم یکی جوابش بده که نمیدن متاسفانه)
این جواب من نشد! بنده با کپی از استدلالتون میخوام به من بگید آلبانی، اتریش، عربستان، استرالیا، ژاپن، جزائر فارو، لوگزامبورگ، سن مارینو، ولز، قبرس، بلاروی، آذربایجان، قزاقستان که سطحشون از فوتبال تیم ملی مون به مراتب پایینتره یا نهایت هم سطحه، تیم بودن که کلوزه بهشون گل زده؟ یا تیم های سوئد و فنلاند و اکوادور و کاستاریک، آمریکا، ایرلند، یونان و اسرائیل و... هم سطحه آلمان هستند؟
کلوزه تو ورلد کاپ 2002 جلو عربستان هت تریک کنه چون تو جام جهانی بوده نباید روش حرف زد، اما دایی که میاد به کره 4 تا تو یه بازی به کره میزنه و با گل هاش به عربستان اجازه نمیده که مارو ببرن هیچی نیست! مرغ همسایه غازه دیگه نه؟!
نقل قول:
این درحالی هست که کلوزه فقط یکبار متاسفانهبا هرکدوم از این تیمها بازی کرده وگرنه اگه مثل دایی
شرمنده اینقدر رک میگم! ولی چرت ترین حرفی بود که تا حالا شنیدم! :18:
دل انگیز! این پنجاه و اندی گل کلوزه، (در عرض نزدیک به 10 سال) تو 36 بازی به ثمر رسیده، تعداد بازی های ملی کلوزه 105 بازیه! با این حساب ایشون 69 بازی گل نزدن! حالا به نظرت چند تا از این 69 بازی، بازیه آلمان - قبرس یا آلمان - جزائر فارو بوده که فوروارد تیم ملی آلمان تو اون گل نزده؟:20:
نقل قول:
در ضمن بنده گفتم وبارها هم میگم دایی تا 2002 برای تیم ملی زحمت کشید ولی همشو خراب کرد با بازیهای 4 سال اخرش
این موضوع چه ربطی به این داره که بیایم گل ها و گلزنی های یه مهاجم که وظیفش رو انجام داده و دل مردم رو شاد کرده رو زیر سوال ببریم؟!!!
نقل قول:
سوال من اینه ؟؟ چرا دایی نتونسته یک گل تو جام جهانی بزنه ؟؟ دلیلش چی میتونه باشه ؟؟ آیا جز این نیست تیمهای اونجا زنگ تفریحی مثل گوام ومالدیوو و.. نیستن.
سوال بی مورده! مثل اینه که بپرسی وین رونی چرا با گذشت 2 جام جهانی نتونسته گل بزنه یا همینطور فرانک لمپارد یا....یا اصلا همین علی کریمی شما!!!
یاعلی:11: