نقل قول:
بله با یه خنک کننده خوب راحت تا 5.3 اور میشه 980!
پس باید بگه 1090 هم با خنک کننده خوب تا 6.5 اور میشه مثل 965
نقل قول:
گفتم 1055 بهتره چون قیمتش مناسبه و بابت AMD بیشتر ازین پول دادن اشتباهه..
منم میگم یک میلیون 400 تومان هزینه کردن برای 980 دیونگی محضه
نقل قول:
من خودم اکثر cpu ها رو داشتم پسر خوب
همچین میگی که ما از پشت کوه اومدیم
نقل قول:
اینتل همیشه بی نقص بوده بعد از dual core ها.
راست میگی همیشه بی نقص بوده زمان اتلونها رو که یادمون نرفته معماری تقلید کنترل حافظه به درون پردازنده رو چی میگی
نقل قول:
تعویض سوکت amd که خیلی بیشتر بوده!
از سال 2007 فقط یک سوکت عوض کرده اما اینتل چی 478 775 1155 1366 خدا میدونه بعدی چیه
نقل قول:
لطفا زود تعصبی نظر ندید.. بحث قیمت که همیشه مطرح نیست. قدرت هم مهمه! و اینتل همیشه سرتر بوده اینو باید قبول کرد
من تعصبی هستم یا شما که موضوع تایپیک رو عوض میکنی بله همیشه سر بوده ولی همیشه دستش توی جیب مشتریاش بوده
نقل قول:
شما خودت با یه 930 اور شده تا 4.5 ghz کار کردی؟ مطمئنن نه! اما من با 1090 کار کردم تو تمام تستا کارایشو با چشم خودم دیدم نه از سایتایی که معللوم نیست کدوم بنچمارکشون درسته!!!
چیزی که من دیدم این بود که 930 تو بیشتر جاها از جمله فیلترهای سنگین فتوشاپ و بازی ها خیلی سرتر از 1090 بود و توی دیکدک کردن و رندرینگ تو 40 درصد جاها بهتر عمل کرد و تو 60 درصد با اختلاف خیلی کم از 1090 ضعیف تر عمل کرده ( درحد زیر 5 ثانیه ) . __________________
باید در جواب شما بگم مطمئننا من با 930 کار نکردم ولی با 975 کارکردم شما به استناد سایتها بسنده میکنی اصلا بگو ببینم خودت جه تستی انجام دادی منم دیدم که با کلی نرم افزارهای باز داخل ویندوز ورایت یک bd تک لایه با چهار عدد هارد در وضعیت رید 0 (شرط میبستم این یکی رو تست نکرده باشی) وتبدیل یک فایل 1080p به dvd در بازی gti iv ( ازون بازیهایی که برای هسته های بیشتر کامپلایر شدهاند فقط 10 فریم کم اوردم انوقن همین شرایط در 975 دوستم را اجرا کردم تمام هسته ها به صد در صد رسید واقعا اصلا نمیشد بازی کرد