پس کلا بیخیال. من واسه سخت افزارش میخواستم برم که اونم شما میگی مالی نبودهنقل قول:
آخه یکی نیست به اینا بگه شما که بلد نیستین و کسی تحویلتون نمیگیره کلا مگه مجبورین نمایشگاه بزنین اونم بین المللی :2:
Printable View
پس کلا بیخیال. من واسه سخت افزارش میخواستم برم که اونم شما میگی مالی نبودهنقل قول:
آخه یکی نیست به اینا بگه شما که بلد نیستین و کسی تحویلتون نمیگیره کلا مگه مجبورین نمایشگاه بزنین اونم بین المللی :2:
من امروز رفتم واقعا هر دوره بدتر از دوره ای قبل من فکر کنم 4-5 سال پیش بود برای اولین بار رفتم واقعا خوب بود تمام شرکت های خارجی معتبر امده بودن و کلا نمایشگاه از نطر ارائه محصولات جدید خوب بود ولی تو چند سال اخیر بخاطر تحریم یا خوب برگزار نشدن نمایشگاه شرکت های کمتری شرکت کردن و امسال هم افتضاح بود حتی شرکت های معرف نمایندگی هم نبودن مثل ایران رهجو سونی و msi که اصلا نبود و اکثر شرکت های درست حسابی هیچ چیز جدیدی در این نمایشگاه نداشتن واگر کسی میخواد از شهرستان بیاد توصیه میکن وقت تلف نکنه مگر اینکه کار خاصی مثل مذاکره یا ... داشته باشه تنها سالن خوب هم همون 38 هست نمی دونم امسال چه گیری داده بودن به اپل
ولی اگر کار خاصی ندارید برید یه دوری بزنید:46:
جدی ایران رهجو نبود؟نقل قول:
یعنی شرکتی نبود که لپتاپ گذاشته باشن واسه کار کردن باهاش؟
همون قسمتی که مربوط به اپل بود آیا لپ تاپ های اپل هم اونجا بد که باهاش کار کنی؟
خواهشا هرکی میدونه جوابمو بده.واسم خیلی مهمه
چرا شرکت سازگار بود انصافا غرفه ی خوبی داشتنقل قول:
بله لپ تلپ های اپل بود میتونستی باهاش کار کنی
اگه میخوای لپ تاب بخری برو چند جا هست میتونی بری با لپ تابا کار کنی ولی نسبت به سال های پیش کمتره
5742 ایسرم یه نگا بنداز چیزخوبه خوشم اومد
از ليست قيمت لپ تاپ چه خبر؟؟؟؟؟
نسبت به بازار اشفته الان ارزون تر ميدن؟
من ميخام فردا برم شايد لپ تاپ ارزون ليست دادن يا تخفيفي!
لطفا هركسي اطلاع داره سريع يه توضيحاتي بده چون تا فردا بيشتر نيست
تشــــــــــــــــــــكر:1 1:
سلام
امسال كه از پارسال خيلي خيلي بهتر بود.ولي اينو بدونيد ديدن دوباره الكامپ دهم با اين شرايط فقط يه روياس ;)
آيا هيچ كدوم از شما كه به الكامپ 16 رفته بودين نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار فارسي كه چند وقت پيش توي نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال بود ديده يا نه؟
اگر كسي اين ( نرم افزار تبدیل گفتار به نوشتار فارسي كه چند وقت پيش توي نمايشگاه رسانه هاي ديجيتال بود ) توي الكامپ 16 ديد يه خبري بده چون من به اين نرم افزار البته فارسيش نياز دارم .
با تشكر :31:
شما روی چه حسابی این حرف رو میزنید؟!:18:نقل قول:
سلام
امسال كه از پارسال خيلي خيلي بهتر بود.ولي اينو بدونيد ديدن دوباره الكامپ دهم با اين شرايط فقط يه روياس
دیگه هر سال بدتر از پارسال رو همه می دونن :27: از شرکتهایی که نیومدن یا نماینده ندارن یا کاهش محصولات و عرضه محدود و ...کلا هرکس نرفت چیز خاصی از دست نداد :دی جز دادن ورودی :دی
ديگه اين يه برداشت شخصيه!
هميشه شركتهايي هستن كه نيان و مشكل داشته باشن.
چه قدر ازت تيغيدن:31:نقل قول:
جز دادن ورودی
نه دیگه آمار شرکتهایی که نمیاد یا نماینده نداره محصولات روزشون رو نمیدن و ... داره بیشتر و بیشتر میشه اگه بین المللی هست شرکتهای بزرگ بین المللی کجا هستند؟اگه هم داخلی هست که اسمشو عوض کنن :دی جز این امکانات و تنوع و ... کمتر شده بودنقل قول:
ديگه اين يه برداشت شخصيه!
هميشه شركتهايي هستن كه نيان و مشكل داشته باشن.
نه خب اکثرا همه این چیزی رو که گفتم قبول دارن حتی بعضی شرکتهای داخلی!:46:
من که مهمان ویژه!:دی بودم (چتر باز کردیم رو عزیزان :27:)ولی مبلغی نبود که ...در کل روند کار نمایشگاه بین المللی ضعیف ارزیابی شده ...:دینقل قول:
چه قدر ازت تيغيدن