منظورمون اینه ساخت انجین اون قدرا که شما ها فکر میکنید سخت نیست ! اگه من بلد بودم این دستور هارو ایجاد کنم خودم میرفتم انجین مینوشتم :31:نقل قول:
Printable View
منظورمون اینه ساخت انجین اون قدرا که شما ها فکر میکنید سخت نیست ! اگه من بلد بودم این دستور هارو ایجاد کنم خودم میرفتم انجین مینوشتم :31:نقل قول:
قابل توجه اون بابي كه ميگه انجين نوشتن سخته ( پرويز جون عزيزم بر ميگرده به رياضي اول دبيرستان مثلثات :
دوتا پوزيشن داري با دوتا x و دوتا y
اينجوري زاويه بينشون در مياد خيلي راحت بعد با توجه به زاويه ميتيوني بگي كه به چه جهتي حركت كنهکد:ATAN((x1,x2)/(y1,y2))
اگه يكم بي سواد بازي در نيارين خيلي پشمكي پشمكي ( ك رو حذف كنيد ها ها ها ) يه انجين دارين
پس به زودی شروع به نوشتم انجین می کنم .
ehem, ehe ehe ehe ehe :20:
good luck friends :46:
واسه گرافیک از ogre استفاده می کنید؟
مثل اینکه خیلی بیکار شدینها !!!
به جاش بشینید یک بازی توپ بسازید بدید xbox live تا کلی پول بره تو جیبتون. آخه این کار چه فایده ای داره؟
اگه فکر می کنید تو کد نویسی خیلی مهارت دارید دست جمعی روی یک هوش مصنوعی کار کنید که روی crysis رو کم کنه اونوقت می تونید تو همه بازیهای اول شخص و سوم شخصتون ازش استفاده کنید.
ها اينم حرفيه
جدي مياين؟ يه هوش مصنوعي خر بشينيم بسازيم
بخش pathing با خود پرنس :31: بقيش به ماها
path finding که خود یونیتی waypoint داره برای پروژه اول شخصش . فقط یکم باید توش تغییرات بدیم تا کامل بشه.نقل قول:
ها اينم حرفيه
جدي مياين؟ يه هوش مصنوعي خر بشينيم بسازيم
بخش pathing با خود پرنس بقيش به ماها
به نظر من باید روی سیستم هدف گیری و تیراندازی و کاور گیری دشمن حسابی کار کرد.
آموزش ساخت هوش مصنوعی برای یونیتی رو من توی یوتوب دیدم، میتوی بگردی پیدا کنی!نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی آموزش کامل یونیتی رو هم دیدم که بیش از 150 پارته!
بنظر من انجین نوشتن کار بی خودیه! موتور خیلی زیادی بودند که وسط کار ول کردند!
آخه چرا هرچی میشه پای پول رو میاری وسط؟ البته خودمم قبول دارم زندگی خرج داره ولی دلیل نمیشه که آدم برای به دست آوردن پول دست به کارهای ناپسند بزنه!:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با قسمت دومش موافقم. البته هوش مصنوعی بیشتر به برنامه نویس مربوط میشه تا به انجین.