دسته بیسیم رو نمیدونم.نقل قول:
ولی من قبل از این که خود دستگاه 360 xbox رو بگیرم ، یه دسته باسیم خریده بودم که به usb وصل میشه و همه بازی ها هم اون دسته رو ساپورت میکنن.
Printable View
دسته بیسیم رو نمیدونم.نقل قول:
ولی من قبل از این که خود دستگاه 360 xbox رو بگیرم ، یه دسته باسیم خریده بودم که به usb وصل میشه و همه بازی ها هم اون دسته رو ساپورت میکنن.
مبدل دسته ی xbox 360 برای pc
دوستانی که با دسته ی معمولی نمی تونن بعضی بازیا رو انجام بدن از فایل زیر استفاده کنن.... .
کد:http://www.4shared.com/file/NsFRuh9V/Xbox_360_Emulator_JoyPad_Me_FO.html
مسلم جان.من تو صفحه ی اول تاپیک مافیا 2 یه امولاتور دسته ی 360و دان کردم و هر موقع بخوام یه بازی ایو بازی کنم اون امولاتورو پرت میکنم تو جایی که بازیو ریختم و با دسته ی معمولی بازی میکنم.خیلی هم خوبهنقل قول:
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
دقیقا همینی هست که سجاد گذاشته
مرسی سجاد
ممنون از زحمات دوستان لطفا بگید این چجوری کار میکنه ؟ من که نتونستم با دسته کار کنم.
نقل قول:
دوستان یکی میشه لینک دانلود اینو بده ؟! از این لینک دوستمون نمیشه دانلود کرد !! قیلتره !:13:
راستی کرک این بازی چجوریاست ؟!:2:شبیه nfs - hp هستش !! یه فایل که باز میکنمش یه پنجره داس !!:31:بالا میاد !! بعدشم هیچی نمیشه . هر کلیدی رو از روی کیبورد میزنم پنجرش بسته میشه !!
.
البته من بازی رو بدون این فایل (یعنی بدون کرک) !! اجرا میکنم و موردی نداره !! اما گفتم شاید باید با این کرک اجرا کردش تا شاید بهتر شه ؟!:13: