نه ... حالا توی داستان برین جلوتر میفهمین جریان چیهنقل قول:
تقریبا مثل bioshock که دنیاش بین سنتی و مدرن گیر کرده بود اینم اینطوریه !
خوب انتقاد هم بکنید دیگه ...نقل قول:
البته این پیشنهاد بود نه انتقاد.:46:
Printable View
نه ... حالا توی داستان برین جلوتر میفهمین جریان چیهنقل قول:
تقریبا مثل bioshock که دنیاش بین سنتی و مدرن گیر کرده بود اینم اینطوریه !
خوب انتقاد هم بکنید دیگه ...نقل قول:
البته این پیشنهاد بود نه انتقاد.:46:
تغییرات و پیشرفت ها :
1) فونت دستنویس جایگزین فونت اهرام شد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) اگر نزدیک کامپیوتر باشید با زدن کلید E منوی Username و Password میاد که پلیر با درست وارد کردن اونها وارد مرحله ی بعد میشه
از افکت Blur برای این قسمت استفاده کردم
3) به دلیل اینکه شیشه ی فانوس شکسته هست افکت دود + ذره های خیلی ریز آتش هم به فانوس اضافه شد ( توی عکس زیاد مشخص نیست باید توی بازی ببینید )
4) یه سری مگس و پشه ساختم که دور لامپ میگردن ! ( باز هم باید توی بازی ببینید ... توی عکس زیاد مشخص نیست )
5) سایه برای کامپیوتر اضافه شد ...
سلام.این عکس های جدیدت رو دیدم.فونت جدید خیلی جالبه.
یه چیزی این پیغام ها یکم چین و چروک می تونی بدی بهش؟مثلا یارو دستش عرق کرده اینو نوشته یا اینکه نخواسته کسی پیداش کنی مچاله اش کرده و قایمش کرده.
بعد این شیدر ها رو چطوری درست می کنی؟
بعد توی این عکس
محتوای مخفی: عکس
اونجایی که دورش خط کشیدم نور رو متمرکز نکن روی یه نقطه.
همین دیگه موفق باشی.
این پیغام ها از قبل برای راهنمایی بوده و افرادی که توی برج هستن ننوشتن .. پیغام های افرادی که درون برج هستن بیشتر در مورد خود برج و محیطش و نظرشون در موردش هستنقل قول:
پیغام های این افراد روی کاغذ های پاره ... یک تکه کاغذ کوچیک یا حتی با خون خودشون روی دیوار نوشته شده و اصلا ربطی به پیغام های راهنما نداره .
شیدر ها اکثرا به طور پیش فرض برای خود یونیتی هست مثلا برای بازیم از تکنیک های رایج برای متریال ها استفاده کردم مثل Bump Map و Specular Map و Parallax Map و ترکیب این شیدر ها باهم
برای شیشه ی فانوس از شیدر Glass خود یونیتی همراه با Bump Map استفاده کردم و شکستگی رو با استفاده از یک تکسچر طراحی کردم
در مورد اون عکس ... چراغ مطالعه روشن هست و قاعدتا باید نور اون قسمت بیشتر از قسمت های دیگه باشه . ولی باز هم نورش رو کمتر کردم که مثل قبل خیلی واضح نباشه :46:
همه چیزش عالیه فقط چند تا نکته:
1-چرا چراغ مطالعه و مانیتور سیم ندارند؟
2-کیس و موسش کو؟
اگه اینارو رفع کنی عالی میشه.:5:
مگه می خواد تو بازی بازی کنه؟میخواد یه یوزر و پسورد بزنه بره مرحله بعد.
1) هر وقت در ها و طرح کلی تموم شد سیم کشی رو هم کامل میکنم :31:نقل قول:
2) کیس رو دارم میسازم ولی کامپیوترش ماوس نداره . مانیتورش رو هم شاید عوض کردم
به هر حال باید به جزئیات مپ رسید چون خیلی مهمهنقل قول:
فهمیدم تو notpron رو 3دی ساختی یعنی یه چی تو همین مایه ها ساختی(یوزرو پسو فلان)ها؟..............:31:
وقتی notpron رو بازی کردم فکرش به ذهنم رسید که یه بازی تو همین مایه ها بسازم ولی منظورت رو از یوزر و پسوورد نفمیدم ! یعنی هر بازی که یوزر و پسوورد داشته باشه از notpron تقلید کرده ؟! :31:نقل قول:
راستی معما ها هم خیلی زیادن ... هم معمای تبدیل کد های مختلف توی بازی هست ( مثل همون اسکی کد توی notpron ) هم استفاده از قوانین فیزیکی یا استفاده از اسلحه ی جاذبه و ...
مرحله ی اول تموم شد الان میتونم آپلودش کنم که بازی کنید ولی دارم مرحله رو پر جزئیات تر میکنم
زود باش که منتظریم:40: