نقل قول:
خوب من کلی سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید
1: میشه بدونم منظورتون از خون کثیف توی حجامت چیه که میگن برای درمان غلظت خون موثر هست ؟!
بعد میگن روش های مختلفی داره کدوم روش از همه بهتر و مطمئن تر هست ؟ ... پس از خون دادن موثر تر هست؟
سلام
بدن هر چند وقت یه بار مقداری از خون بدن رو دفع و بجاش خون جدید درست میکنه. یعنی مقداری از خون بدن کارایی خودشون رو از دست میدن. وقتی من میرم حجامت خونی رو که ازم میگیره نیگا میکنم متعجب میشم که چه خون کثیفی داخل بدنم بوده.
روش های متنوعی وجود داره که هرکدومش برا یه دردی مناسبه. چند سال پیش بابام که اندام متناسب و قویی داره طی یه فعالیت خاصی رگ سیاتیک پاش گرفت! متاسفانه یه ماه زمین گیر بود و با عصا راه میرفت و پای راستش خیلی خیلی لاغر شده بود. پیش هر متخصصی میبردیمش میگفت حتما باید عمل کنه. خلاصه ما بعد از کلی پرسجو رفتیم حجامت. اونی که حجامت میکرد گفت باید پاشو حجامت کنیم. و سه تا خط تقریبا به عمق یک سانتی متری داخل پای بابایی درست کرد حاضرم شرط ببندم هر کس جایه بابام بود یا از درد زیاد بیهوش میشد یا یه نعره ای میزد که گوش فلک رو کر میکرد یعنی اینجوری :19: ... . بعد از یه هفته بابام کم کم روبراه شد و بعد از 6 ماه کامل خوب شد.
اگه نظر منو بخوای میگم خیلی خیلی از خون دادن بهتره.
نقل قول:
2: من خودم فشارم پایین هست به طوری که وقتی برای ازمایش هم ازم خون میگیرن سرگیجه میگیرم و یه کم چت میزنم این مقدار خونی که معمولا از حجامت خارج میشه چه مقدار هست ؟! اخه وزنم هم تقریبا زیاد هست یعنی اضافه وزنم دارم ولی فشارم پایین
هست
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خونی که ازت میگیرن به اندازه یه لیوان یه بار مصرفه که خیلی زود بدن اونو جبران میکنه.
نقل قول:
3: من قبلا خیلی کم خون بودم ولی گذشت چند سالی رفتم ازمایش دادم هموگلوبین اول شده بود 16.2 ولی بعد از 5ماه ازمایش
دادم شده بود 17 اون موقع 16 سالم بود الان شدم 17 که دکتر گفت برای سنت بالا هست !!! ولی اصلا خوابم اینا نمیگیره ولی تنم کرخت هست زود خسته میشم دست و پام انگار سنگین شده !!!
بعد پشت بدنم هم بعضی وقت ها داغ میکنه دماش انگار میره بالا!:31: و خیلی وقت ها هم سوزن سوزن میشه !
* اب هم روزی حداقل 2.5 لیتر رو میخورم !
منم قبلا خوابم زیاد بود، غذا زیاد میخوردم، سرم گیج میرفت و ... .
نقل قول:
4: میگن یه بار حجامت کردن فایده نداره یعنی مثلا منی که 17 هست حدودا هموگلوبینم چندبار باید حدودا حجامت بکنم تا عادی بشه؟
چون وقتی نرمال بشه دیگه رژِیم غذایی رو درست میکنم !
بعد این تیغ و ... که میندازن جاش رو پوست نمیمونه ؟ چون از بعضی ها شنیدم که این کارو کردن جاش مونده !!
ممنون ...
میگن هر سه ماه یه بار باید حجامت کنی تا نتیجه ای رو که میخوای ازش بدست بیاری.
بله جاش روی بدن میمونه. و اگه بخوای بعدا خون بدی ازت میپرسن تا حلا حجامت کردی یا نه اگه جواب رد بدی که هیچی ولی اگه بگی آره بهت به چشم یه ایدزی یا یه کسی که جزام داره نگایت میکنن :18: و طبق تجربه شخصی خودم 99 درصد از دکترا اعتقادی به حجامت ندارن و بشدت باهاش مخالفن که به دو دلیل میتونه باشه:
1- درکشون از حجامت پایینه و نمیدونن که اسلام اونو کاملا درست دونسته و همچنین سنت حضرت محمد (ص) هست.
2- یا اینکه میدونن حجامت چقدر فایده داره و میشه با حجامت جلویه خیلی از مریضی ها رو گرفت!
انشاالله هر چی زودتر خوب بشی.:11: