مطمئنی STبوده چون میگن مثل111فول اپشنه شاید اینی که پرسیدیSLبوده هیدرولیک نبوده!نقل قول:
چون امروز نمایندگی ایت ا..کاشانی بودم هیدرولیک ایموبلایزرABS حدود8600تومان بود کامل مثل111بوداپشنش
Printable View
مطمئنی STبوده چون میگن مثل111فول اپشنه شاید اینی که پرسیدیSLبوده هیدرولیک نبوده!نقل قول:
چون امروز نمایندگی ایت ا..کاشانی بودم هیدرولیک ایموبلایزرABS حدود8600تومان بود کامل مثل111بوداپشنش
والا اینا که تلفنی مثل آدم جواب نمیدن.نقل قول:
راستش منم خودم تا حالا نرفتم نمایندگی از نزدیک بپرسم و ببینم.
فقط 4 جا تلفن زدم که همشون همینو گفتن.
این نمایندگی که میگم خداییش خوب نمایندگی هستش توشم خیلی بزرگه وقت کردی حتما برو اگه تهران هستی هرچی بخوای توش هست من بخوام بردارم حتما از اینجا برمیدارم فعلا که 206تیپ5ثبت نامیدم!نقل قول:
تو لیستش هست دوستم ثبت نام کرد.......132باایموبلایزرهیدرو لیک ABS
(نمایندگی خ ایت ا..کاشانی از فلکه دوم صادقیه به سمت نور سمت چپه)
آقا اگه شماره تلفن ازش داری بی زحمت بهم بده. تو پیغام خصوصی یا پروفایلم بنویس.نقل قول:
تهران هستم ولی اصلا وقت ندارم این روزا.
خیلی سرم شلوغه.
ممنون. :11:
امروز وقتی داشتم میرفتم خونه دیدم دوتا 18 چرخ که پراید بارگیری کرده بودند کنار کمربندی (جاده تهران - مشهد نرسیده به خاور شهر) وایساده بودند یه دفعه دیدم رو یکیشون نوشته saipa132 st سریع وایسادم دیدم بله خودشه توش که خیلی فرق کرده بود فرمونش که دیگه هیچی....
ولی همش سفید بود یعنی رنگ دیگه ای نداره (تو عکسای همین تایپیکم همه عکسا سفید بود) راننده ها که اطلاعی نداشتند !!!! اینقدر عجله داشتم که یادم رفت ببینم عقبش گاو پیشونی سفیده یا نه
ولی کلا خیلی رفته رو مخم
تلفن که نه اما پیدا کردم چشم...نقل قول:
---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------
فقط در دو رنگ عرضه میشه سفید مشکی اینم مثل111محدودیت رنگ داره!نقل قول:
فرمونش و بقیه چیزا که مثل 111هستش!اما من صندلی عقبشو دقت کردم انگار پشت سریهاش از 111بلندتره!
فعلا دو رنگ داره یا امکان داره رنگای دیگه ای هم تولید بشه ؟نقل قول:
دوستان امروز رفته بودم نمایندگی سه نوع تیپ 132 داشتند st و sl و lx حالا کسی می دونه فرقهاش چی است؟
جل الخالق حالا کلا چند نوع پراید داریم!!!!!
اين ماشين ريليز شده.........؟؟؟:13:
شاید بعدها تولید بشه فعلا که همین 2رنگه!نقل قول: