یه دوش آخر شب باعث میشه آدم زودتر خوابش ببره:20:
Printable View
یه دوش آخر شب باعث میشه آدم زودتر خوابش ببره:20:
شما باید سعی کنید به تدریج ساعت بیدار شدن در صبح را به ساعت ایده آل یعنی حدود 7 تا 8 صبح برسونید . یعنی صبح که هر ساعتی که بیدار میشید هر چند روز یکبار کمی زودتر بیدار شوید تا بدن عادت کند . بدنبال این کار شب هم چون خستگی به شما غالب میشه بتدریج زودتر خوابتان می برد .
در ضمن باید سعی کنید در ساعات پایانی شب سراغ کامپیوتر و فیلم و این مسائل نروید تا ذهن بتدریج آماده استراحت و خواب بشود .
موفق باشید :11:
چند بار این کارو کردم جوابم داد!!!نقل قول:
ولی مشکلی که دارم اینه که خیلی تنبلم!!!
صبح ساعت زنگ میزنه بلند میشم دوباره میخوابم!!!
بهتره صبحها به جای ساعت به یکی از اعضای خونواده ( که سمج هم باشه :31:) بگین صبح زودتر از ساعت 9 بیدارتون کنه. در طول روز هم نخوابید. اینطوری بعد از چند روز اتوماتیک شبا ساعت 12 خوابتون میبره و صبح زود خودتون میتونید بیدار شید! من خودم امتحان کردم جواب گرفتم. :46:
یه چیز خیلی مهم هم اینه که صبحا بیکار نباشید سعی کنید روز قبلش کارای مهم یا درسی که خوشتون میاد و بزارین واسه صبح تا اینجوری در خودتون انگیزه ایجاد کنید. :8:
به نظر من اگه ورزش هاي خسته كننده مثل بسكتبال يا كشتي يا شنا بريد ميتونيد زود بخوابيد كه باعث ميشه زود تر بيدار شيد اگه حدودا 2 هفته اين كارو انجام بدين ادت ميشه ديگه ورزشم نكردين بدن خودش ساعت 12 خوابش مياد
سلام
یه چند وقته تو خواب گریه می کنم..قبلا هم اینجوری میشدم ولی دو سه هفته ی یه بار
الان شدیدتر شده تقریبا هرروز
به نظرتون برم پیش دکتر اعصاب روان یا به مرور خوب می شم؟
مرسی
عزیزم میشه یه فیلم از خودت بزاری؟؟؟؟؟
ناراحت نشیا ولی این کاری که میکنیو من اولین باریه که شنیدم!!!!!!!!!
همونطور که بقیه دوستان هم گفتند،باید به تدریج ساعت خوابتون رو منظم کنید،من خودم موقع کنکور صبح ها ساعت 6 پا میشدم و دیگه درس خوندنم ادامه داشت تا ساعت 9 یا 10 شب،بعدشم شام و فیلم و خواب!...اینطوری واقعا خسته بودم برای خوابیدن ،در طول روز هم اگه خیلی غیر قابل تحمل میشد فقط نیم ساعت ظهر میخوابیدم.....مهم اینه که اراده داشته باشد برای پا شدن از خواب.....صبح ها هم وقتی پاشدید توی رختخواب غلت نزنید بلافاصله پاشید و برید از هوای ازاد استفاده کنید نه توی هوای بسته و گرفته اتاق که جدا خواب اوره.....شبها هم سعی کنید اگه ورزش میکنید 3 تا 4 ساعت قبل از ساعت خوابتون باشه....دوش اب گرم خیلی خوبه قبل از خواب ...و شامتون هم هرچه فاصلش بیشتر باشه از خوابتون بهتره.... همچنین میتونید از موادمغذی که خواب اوردند هم استفاده کنید مثل لبنیات،بادام،موز ,عسل و....در کل شام سبک بخورید تا معدتون موقع خواب ناراحت نباشه.
سلام
ایا داروی خواب اوری داریم که سه چهار ساعت ادم رو به خواب ببره طوری که هیچ جوره بیدار نشی؟
میگم طولانی مدت نباشه و ادم بتونه سه چهار ساعت راحت بخوابه و هیچ طوری از خواب پا نشی، البته بدون نسخه بشه از داروخونه تهیه کرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید
فکر نکنم بشه دارو های خواب اوری که انقدر قوی باشه که اصلا بلند نشی رو بشه بدون نسخه پزشک گرفت!نقل قول:
البته بدون نسخه بشه از داروخونه تهیه کرد.
ممنون میشم راهنمایی کنید