نقل قول:
دو درجه خنک تره و مصرفش بیشتر.اقای الترا کی تایید کردن؟!!!!!!!!!گفتن تفاوت چندانی ندارن
نقل قول:
آقای اولترا گفنن کمتره دیگه مگه نگفتن (میگم کمتره نگفتم 30 درجه خنک تره) در ضمن اینو من واسه این گفتم که بعضیا میگن این کارتا خیلی گرمن و پرمصرف گفتم نه که بیشتر نیست بلکه کمتره (حالا هرچه قدر)
بنده عرض کردم که تفاوت خاصی ندارن یا به عبارتی برتری به هم دیگه ندارند!
نقل قول:
منظورت 5870 هست دیگه
در کل با وجود اینکه 5870 حدود 100 تومن ارزونتر در میادو مشکل گرما هم تا حدودی مرتفع میشه و پاور کنمتری احتیاج داره بهتره
2 تا 5850 قدرتی معادل 5970 داره
و 2 تا 5770 قدرتی معادل و حتمی کمی بیشتر از 5870
نقل قول:
به نظر من بدترین کار SLI or Cross fire هست(چرا؟)
چون الان فرض کن یک 460 GTX بقول دوستمون MASTER بخریم بعد تا شهریور سال دیگه بدون هیچ افت فریم کار کرد
یدفه یک بازی میاد گرافیک در مقابلش کم میاره حالا فکر کن تا سال دیگه چه اتفاقایی برای بازی ها و ویندوز و سخت افزار می افته
همون طوری که در پست 22 نوشتم سری 6000 ATI یا 600 nvidia می یاد با DirectX 12 که مثلا ویندوز 8 این قابلیت رو داشته باشه
هر چی باشه تا سال دیگه خیلی اتفاقا می افته
کاملا موافقم
قابلیت SLI و Cross Fire برای آینده نگری در آینده زیاد صحیح نیست و بیشتر برای زمان حال هست
تمام قطعات سخت افزاری در حال پیشرفت و بهینه شدن مصرف و کاهش دما هستند و مسلما خرید یک کارت جدید در آینده خیلی بهتر از استفاده از 2 کارت قدیمی خواهد (بعلت مشکل دما و مصرف و دردسرهای دیگه...)
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
نقل قول:
B.M.W جان بازار اینجوریام که میگی نیست . من 3 سال پیش سیستم خریدم تا الانم همه ی بازیهارو میورد تو 1280*960 (تا Splinter Cell Conviction ) روی بالاترین تنظیمات بدون AA
مسئله فقط دادن فریم ریت خوب نیست!
سری 8000 مصرف و دمای خیلی بالایی داشتند که مشکلان زیادی به بار میاوردن
یه سوال:
به فرض شما حاضر بودین در زمان فعلی یه 8800GTX دیگه بگیرید و SLI ش کنید؟