عربی رو توی همون دوران دبیرستان خوب بخونید و توی پیش فقط مرور کنید اگه تو دبیرستان یاد نگرفتید یاد گرفتنش توی پیش سخته!
Printable View
عربی رو توی همون دوران دبیرستان خوب بخونید و توی پیش فقط مرور کنید اگه تو دبیرستان یاد نگرفتید یاد گرفتنش توی پیش سخته!
بعضی جزوه های خوبی که دبیرا میدن یه خورده قلق داره!نقل قول:
یعنی شما باید سر کلاس باشین تا از اون جزوه خوب استفاده کنین.
دبیر ما میگه لازم نیست واسه عربی حتی یه لغت رو هم یاد بگیرید!!! با دونستن رمزای ترجمه و دقت می شه همه سوالای ترجمه رو زد، قوائد هم که جیزی نداره.
کلا به نظر من کلاس رفتن با یه دبیر خبره بهترین راهه مخصوصا واسه محصلین که وقتشون کمتره.:10:
سلام دوستان
منم دارم عربی رو از روی کتاب سبز می خونم. کتاب خوبیه اما خو عربی درسیه که اگه یه روز نخونید از ذهنتون میپره... بهترین کار اینه که روزثی نیم تا 1 ساعت برای عربی کنار بزارید و هر روز چیزیایی که روزای قبل خوندید رو دوره کنید...
البته من با دکتر بهروز حسن نژاد کلاسگرفتم که خیلی خوب بهمون درس میده...(البته کار اصلیش کنکور نیست و استاد دانشگاه و مترجمه-اسمش رو تو گوگل میتونید بسرچید) بهر حال برای ما بچه های بوشهر که فکر کنم میانگین عربیمون زیر صفر میشه نعمت بزرگیه....
روش کاریش هم اینه که از 3 ساعت کلاس نصفش تمیرن ترجمه می کنیم(تستای سازمان سنجش رو تک تک حل میکنیم.) نصف دیگش هم قواعد میگه...
اما من بازم روی این درس وسواس دارم و خودمم رو کتاب سبز می خونم.. کمترین درصدم تو آزمایشیا همین درسه... امیدوارم بتونم تو کنکور بلای 60 بزنم(پارسال 20 زدم)
کاملا حق با دبیرتونهنقل قول:
توی ترجمه باید به این چیزا توجه کرد:
تعداد فعل های فارسی با تعداد فعل های متن عربی باید برابر باشه.
زمان فعل ها نوعشون(استمراری،بعید و....) رو باید بلد باشید.
به ترجمه ی ضمیر های توجه کنید.
به ترجمه اسم های معرفه و نکره دقت کنید....
با همین نکات میتونید اکثر تست های ترجمه و تعریب رو بزنید که خودش حدود 40 درصده
پس نیازی به حفظ کلمات نیست...
مهم ترین قسمت دیگه عربی که حدود 30 درصد تست های کنکور از اون میاد منصوباته که خیلی مبحث آسونیه و قابل خوندنه..
با اینکه تو ازمونا همه درسام بالای 50 درصده اما عربی بهترین درصدم 40 بوده نمیدونم چیکار کنم؟:41: