نقل قول:
کلمنته!! خوب ایشون که یه مربی تموم شده خارجی بود که میخواست آخر عمری یه کشور جهان سومی رو تیغ بزنه البته اونهم بشکل پروازی و صدالبته با پرداخت حق دلالیه جناب شفق!
کشورهای حاشیه خلیج فارس منظورتونه دیگه؟!! خوب خیلی از این کشورها اینقدر لیگشون فجیعه که حتی یه نماینده هم ندارن...کشوری مثل امارات هم اگه 4 نماینده داره فقط بلطف ورزشگاههای زیبا(و همیشه خالی) و بلطف نفوذ اعراب در کنفدراسیون آسیاست, نتایج تیماشون مشخصه...
نمیگم لیگ ایران وضعیتش گل وبلبله...اما بعضیا زیادی بدبینن.
مهم نیست کی این حرف رو زده مهم اینه که چی گفته!
نقل قول:
من منظورم گذشته پرستی نیست! از حرفام اشتباه برداشت کردی... من میگم درسته آسیا ملاک هایی رو برای کیفیت لیگ ها و سهمیشون تعیین کرده ولی تیم های فوتبال ما (چه ملی و چه باشگاهی) اینقدر تو آسیا افتخار آوردند که فوتبال ایران تو آسیا اعتبار داشته باشه... حرف من اینه که به واسطه این اعتبار، خیلی مسخره هستش که بیان از فوتبال ما سهمیه کم کنن و فوتبالی کشوری مثل چین که شاید متوسط ترین فوتبال رو تو آسیا ارائه میده، متوقعانه 4 تا سهمیش رو سفت بچسبه... اگه قراره عدالت باشه، پس بهتره عدالت واسه همه باشه...
واقعا شخصا نمیفهم چرا ما هر سال باید دقدقه سهمیه داشته باشیم، چهار سال باید دقدقه حضور در جام جهانی رو داشته باشیم... چرا هر چهار سال تو جام ملت ها باید دقدقه صعود از گروهمون رو داشته باشیم... یعنی اینقدر فوتبالمون بی لیاقت و فاجعه شده، یا باور کردیم که فوتبالمون تحت هر شرایطی بی لیاقت و فجیعه؟؟
دوست خوبم صحبت شما درسته اما به واسطه اعتبار گذشته نمیشه در مورد حال نظر داد!همین چین رو که فراموش نکردید 2007 به سختی 2-2 متوقف کردیم الان چیزی که مهم نیست تعداد سهمیه ایران در آسیاست!ما ساختار ورزشمون مشکل داره فدراسیون فوتبالمون که باید واقعا NGO (Non-governmental organization)