من کل دفترچه رو خوندم
100% مال 89 هست .
Printable View
من کل دفترچه رو خوندم
100% مال 89 هست .
خب اينكه بله هميشه بعد دفترچه يه سري اصلاحيه هم مياد ! و امسالم ممكنه كه همين اتفاق بيفته !!!
ولي تو اينكه اين دفترچه ماله سال 89 ئه شكي نيست !
سلام نمی دونم دوستمون dehtoday چرا از همون اولش نمیگه که این دفترچه ها رو از نرم افزار سامان 89 که خریده دراورده و دوست داره کاربران رو به شک بندازه ضمن اینکه اخرش اشاره میکنه سئوالم اینه که دوست عزیز حال کردی؟
دیدی خودتون رو به جایی بردین که ازتون پرسیدن دفترچه ی انتخاب رشته ی کاردانی به کارشناسی رو دارین!
ولی با این وجود تشکر.
دوست عزیز نگو این حرف رونقل قول:
مگه کسی بیکاره پاشه بیاد دفترچه قلابی درست کنه:31::31:
کی حوصله این کارا رو داره.
spam:
این دترچه هم داستان داره ها!
offtopic:
میگم حالا آخرش نتایج اولیه 1شنبه میاد یا 5شنبه؟
پ.ن: کلا من چرا اینجا پست دادم؟؟؟؟!!
همه چیز بستگی به نوع نگاهتون داره !
آخرش تو همین هفته میاد.
راستی کسایی که با اون نرم افزار سامان رشته کار کردن نظرشون چیه.
دفترچه رو چجوری دیدین .
یا اینکه اصلا برای امتحانم که شده نخوندینش :)
البته من لحنم بیشتر شوخی بود تا جدی ( کسایی که منو از قدیم میشناختن میدونن از شوخیا زیاد کردم تو :31:p30 )نقل قول:
ازتون پرسیدن دفترچه ی انتخاب رشته ی کاردانی به کارشناسی رو دارین
نه بابا تقلبی کجا بوده....این نامردای.....زدن ظرفیت تمام رشته ها رو کم کردن...رشته ای که پارسال 20 نفر میگرفت امسال 8 نفر میگیره...خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اند)نقل قول:
این دفترچه تقلبیه . بعضی رشته ها توش درست شدن اما ویرایش شده ی دفترچه 88 هست . مالک اشتر رو نیگا کنید ظرفیتا زده 25 نفر اما امسال 35 نفر هست .
بعدش به جاش ظرفیت رشته های پیام نور و غیر انتفاعی رو دو برابر کردن :2:
اولا من نرم افزار سامان رشته رو نخريدم ! ايني هم كه ديدي واسه دانلود گذاشتم از يكي از بچه ها گرفتم ! دوما من هيچ وقت نخواستم شما رو به شك بندازم ! اصلا اومديم و شما رو به شك انداختم نفع من اين وسط چيه ؟!! سوما حقيقتش حال كردم ديگه كه اومدم و اين دفترچه رو گذاشتم تا بچه ها استفاده كنن ! :31: چهارمندش منم اگه توجه كرده باشين به شوخي جواب اون دوستمون رو دادم كه همين دفترچه كارداني به كارشناسي رو پرسيدن !نقل قول:
كلا ما اين وسط يه چيزيم بدهكار شديما ؟!! :13:
از کجا میتونم این سامان رشته رو تهیه کنم؟!؟!دانلودش چند سال طول میکشه!!!:31:
نقل قول:
كلا ما اين وسط يه چيزيم بدهكار شديما ؟!!
پ .ن:کلاً اینجا به هرکی کمک کنی بدهکار میشی!!!!:27: