نقل قول:
افزایش ولتاژ باعث ضرر رسوندن به رم نمیشه؟ یا عمر رم رو کم نمی کنه؟
اگر در رنجي باشه كه سازنده تعريف كرده خير مشكلي پيش نمياد
نقل قول:
می شه اسم کامل این برند رو بگید
CORSAIR DOMINATOR GT DDR3
نقل قول:
cl7 با فرکانس 1600 هم نیست؟
بعيد مي دونم باشه (من كه نديدم)
نقل قول:
پس بهتر که green ببگیرم درسته؟ یا اگه برند های خوب دیگه ای هم هست می شه بگید
به نظر من هم گرين فيوژن با توجه به امكانات جالب و قيمت مناسبش ارزش خريد ويژه اي داره هر چند كه ممكن هست شما يك كيس 400 تومني هم گير بياريد كه بهتر باشه ولي در يك رده قيمتي نيستند
نقل قول:
من یه مین برد می خوام که نتنها باعث محدودیت برای قطعاتی که می گیرم نشه بلکه باعث افزایش کاراییشون بشه :rolleye: همچنین تا حدی که بتونم مثلا رم 1333 رو به 1800 یا cpu رو از 2.8 به 3.3 برسونم ، حالا کدوم از این مدل ها بهتره ؟ یا مدل بهتری هم هست؟
شما تمام اين كارها را با GIGABYTE X58A-UD3R هم مي تونيد انجام بدين ولي اگر مدل UD4 را هم پيدا كنيد (GIGABYTE X58A-UD4) اين هم گزينه خوبي هست.
براي شما بيشتر از اين خرج كردن را توصيه نمي كنم چون با هر دوي اين مادربردها مي تونيد i7 920 و 930 را با خنك كننده خوب تا 4 گيگاهرتز اور كنيد
نقل قول:
یعنی تو سرعت هیچ تاثیری نداره ؟
چرا تفاوت دارند (در سرعت) ولي اختلاف سرعت اين برندها براي شما محسوس نخواهد بود
نقل قول:
اگه دو تا 32 گیگ بگیرم می تونم raid0 کنم؟
اگر بصورت RAID0 استفاده كنيد و فقط هم براي ردايو سيستم عامل باشه واقعا سرعت بالايي از سيستم خواهيد گرفت
نقل قول:
یه سوال دیگه : کدوم شرکت که گرافیک AMD 5970 رو می فروشه بهتره؟ saphire or Asus or HIS or PowerColor or .... کدومشون رو می شه تو ایران تهیه کرد
AMD مستقيما كارت هاشو نميفروشه بلكه شركاي تجاريش اين كار را براش انجام ميدن
همه برندهايي كه شما نام بردين معتبر هستند ولي در حال حاضر SAPHIRE با توجه به امكانات و كيفيت و قيمتش در ايران(و البته در جهان) حرف اول را ميزنه
نقل قول:
این برند رو پیدا کردم cl6 و فرکانس 1600
G.SKILL F3-12800CL6T-6GBPI Pi Series 6GB 3X2GB DDR3-1600 CL6-8-6-20 240PIN Triple Channel Memory Kit
درسته؟
تو ایران پیدا می شه؟
GSKILL در ايران گير مياد ولي بعيد مي دونم بدون افزايش ولتاژ در اين تايمينگ اجرا بشه