نقل قول:
مادربردم X58A-UD3R است و فکر میکنم داشته باشه،پاور هم 685 Green است.
خوب برای کراس فایر دوتا لینک 16 داره که ایده آل هست.ضمن اینکه از لحاظ پاور هم محدودیت نداری
نقل قول:
الان که 5850 روشه تقریبا چسبیده به او مکانی که هارد سوار میشه!و کابلهای برق را هم به سختی میتوان جازد یا در اورد!
حالا 5870 چطوری جا میشه؟مگر اینکه 1 اندازه باشند!
فکر کنم شما هارد را بدجایی نصب کردی! سعی کن یک یا دو پله ببریش بالاتر چون اینجوری کامل رفته توی شکم (منظور همون پشت) کارت گرافیک
نقل قول:
در مورد کراس 5770 میگن که تو بعضی بازیها اذیت میکنه؟!
نه صحت نداره و شایعه ای بیش نیست!
خودم تستش کردم در همه بازی ها قویتر از 5870 هست و فقط در تعدادی بازی قدیمی با در حد 5870 ظاهر میشه
نقل قول:
خلاصه رفتم یه جا دیگه این گفت Toxic دارم از اونا قویترو و خنکتره و از این حرف به قیمت 390!
منم دیگه خسته شده بودم و از طرفی ناشی پیش خودم گفتم خوب 30 تومن از 5850 VaporX و 55 تومن از 5850 معمولی اختلاف داره!همینو بگیرم برم که گرفتم!
امدم وصلش کردم به نظرم زیادی داغ بود و این داغ بودنش رفت رو اعصابم و این شد که الان اینجام!
دیشب ولش کردم به حال خودش دما رو 47 بود اما تا باهاش شروع به کار میکردم شروع میشد با بالا رفت دما
شما مطمئنی TOXIC هست؟
چون این مدل حجم حافظه اش دو گیگ هست.البته یکم هم از مدل معمولی گرمتر هست
نقل قول:
راستی ایا ممکنه این دما بخاطر چیز دیگه ای باشه؟چون حتی خوده مادربرد هم داغه!حالا میگیم رو هیتسینگاش طبیعیه اما دیگه خود برد چرا داغه؟نکنه این هم طبیعی است و من زیادی حساسم؟(البته حساس که هستم).
ممکن هست بخاطر تهویه کیس هم باشه
شما دو تا فن برای کیس تهیه کنید و طوری تعبیه کنید که هوا را از جلو کیس به سمت داخل بکشند و از پشت کیس به سمت بیرون بدمند.اینطوری در تهویه کیس شما و همینطور دمای سایر قطعات تاثیر محسوس داره