خواهش میکنم.
برای این مورد هم اگر علامت E رفته اشه که مشکل انن دهی داری و باید مکانی که سیستم رو گذاشتی جابجا کنی گاهیاین جابجایی از یک نقطه توی اتاق هست تا یک متر و گاهی هم ممکنه کلا از اتاق بیرون بیای و سیستم و برری وسط هال و پذیرای مثل میلاد دوست من که روی لپتاپش این سیم کارت رو نصب کرده و رفته کنار پنجره توی پذیرایی و میگه سرعتش 3 برابر شده !!! :31: البته اون لپتاپه و قابلیت پرتابل بودن داره ولی این مورد شما اگر روی سیستم هستید فکر کنم به مشکل بخورید.
ولی اگر نه علامت E همچنان برقرار هست پس باید 2 تا کار انجام بدید به تاپیک بهترین DNS ممکن باری دیدن صفحات وب برید و DNS های خوب برای سرویستون رو پیدا کنید وقتی که پیدا شد کمی افزایش سرعت خواهید داشت.
یک راه اخر هم هست که باید 2 تا دانلود همزمان داشته باشید اگر با تا دانلود انجام بدید و جفتش هم از یک سرور نباشه میشه یه کاری کرد دیگه وقتی که از یک سرور دیسکانکت بشید از سرور دومی همچنان دانلود میکینید.
ایا شما توی نرم افازر IDM و یا هر دانلود منیجری که دارید تعاد کانکشنها رو افزایش دادید و یا روی همون 4 و یا 8 ست شده ؟ از تنظیمات دیفالت استفاده نکنید و تعداد کانشکنهای همزمان رو افزایش بدید.