سلام و درود بر دوستان
با تشکر از آقا پوریا که اطلاعات ارزنده ای در اختیار لپ تاپ داران گذاشتند.
من دو سوال داشتم
اول اینکه بهتره صفحه نمایش لپ تاپ رو با چی پاک کنیم البته یک دستمالی همراه لپ تاپ من قرار دادند. و با چه مایعی (آب یا الکل یا ....) و میزان فشاری که بر صفحه نمایش باید بیاریم مثلا اگه یک لکه ای نره ما هم با دستمال هی زور بزنیم که بره اون فشار چقدر باید باشه یعنی فشار مجاز با دستمال بر روی صفحه نمایش
دوم اینکه لپ تاپ من یه مدتی در معرض گرد و خاک قرار داشت بیم آن دارم که بعدا مشکلی ایجاد بشه چکار کنم. البته الان به خوبی کار میکنه. آیا گرد و خاک به داخل لپ تاپ هم نفوذ میکنه مثلا cpu و ....(به نظرتون فن (کول پد) باعث دور کردن گرد و خاک نشسته بر قطعات میشه)
سوم اینکه DVD RAM دستگاه رو با چی پاک کنیم اونم توش یکم گرد و خاکی شده. در ضمن راسته که میگن DVD RAM لپ تاپ ظریفه و باید از انجام کارهایه سنگین باهاش پرهیز کرد.
چهارم اینکه درایورهای لپ تاپ را چه جوری آپدیت کنم. از (همون Dvice manager) آپدیت کنم؟
پنجم اینکه لپ تاپ رو میشه به صورت مداوم به کار گرفت مثلا یک روز کامل البته من این کار رو میکنم و لپ تاپم تا حالا مشکلی پیدا نکرده(لپ تاپ من ایسوز)
ششم اینکه دیگه همینا دیگه فکر کنم از دو سوال بیشتر شود. ببخشید دیگه سوالا زیاد شود.
با تشکر پیشاپیش از شما