دکتر صدر با اون طرز صحبت کردن قشنگش
Printable View
دکتر صدر با اون طرز صحبت کردن قشنگش
نقل قول:
شما تعجب کردید از دوستان ، من تعجب کردم از شما
دوست عزیز ، فکر می کنم خیلی کم لطفی کرده باشین . صدر که فقط در مورد تاریخ فوتبال صحبت نمی کند . اگر دقت کرده باشین همیشه به تاکتیک تیم ها و چینش بازیکن ها در زمین هم اشاره ای می کنه و اونا رو مقایسه میکنه حتی بهتر از کارشناس های فنی . اگر میبینید بحث به سمت تاریخ فوتبال و مسایل غیر فنی بیشتر بر میگردد به جاودانی . این جاودانی است که با درک ناقص خود واضح ترین نکات را هم نمی فهمد و در نتیجه با نظرات خام خود و اعمال نظرات شخصی و پریدن وسط حرف دیگران و کلا سوالات بد و تکراری و غیر فنی بحث جذابی را ارائه نمی دهد .
همین آخرین برنامه ای که صدر آمده بود را نمی دانیم دیدید یا نه ؛ بحث تیم های کوچک و بزرگ بود که درباره بازی انگلیس - الجزایر اتفاقا صدر بحث کاملا فنی داشت که چطور چینش مدافعان و هافبک های دفاعی الجزایر باعث شده بود رونی ، هسکی ، جرارد و ... کاری از پیش نبرند و یا درخشش پاراگوئه ( این وسط جاودانی را در نظر بگیر که با آوردن مثال کره شمالی می خواست خلاف این موضوع را ثابت کند !! ) و ... بحث دیگری در مورد کم اثر شدن finishers ( تمام کننده ها ) و موثر واقع شدن wingers ( بال ها ) بود که با آوردن مثال هایی بحث جالب و فنی ای را در این قسمت داشت . بحث دیگر در مورد اسپانیا و مقایسه اسپانیای دو سال پیش آراگونز که قهرمان شد و اسپانیای حال دل بوسکه داشت و تفاوت های تاکتیکی آنها . آیا این ها فنی نیست و تاریخ فوتبال است ؟
یک کارشناس نباید فقط فنی صحبت کند ، بیننده ها خسته می شوند . بیننده ای که تا آن ساعت نیمه شب بیدار مانده نیازمند یک بحث جالب و جذاب است و صدر همه نکات جذاب بودن را دارد :
خوش صحبت و بیان جالب ، نکات ریز را می گوید ، اطلاعات تاریخی و دیدن فوتبال از دریچه تاریخ ، سیاست ، مردم ، زندگی و... نه فقط دیدن فوتبال در مستطیل سبز و یک برد و باخت ساده ، بحث های تاکتیکی و فنی ، مختصر و مفید صحبت کردن ؛ این خیلی مهم هست . مختصر و مفید صحبت می کند . مطالب نوشتاری اش هم همین طور است . نمی دانم خوانده اید یا نه اما اگر دیگران صفحه ها را سیاه می کنند صدر در یکی دو پاراگراف مطلبش را می رساند . نکته مهم دیگر این است که صدر خنثی نیست ، دیالوگ ایجاد می کند بحث می کند اگر مطلبی بر خلاف نظرش باشد حتما آن را بیان می کند و البته مثل اکثر کارشناس ها خشک و رسمی نیست .
در کل نمی گویم صدر از همه نظر بهترین است اما در حال حاضر نسبت به بقیه واقعا بهترین است .
عكساشونو تو پست اول بذاريد! من اسماشونو نميدونم:31:
بهترین کارشناسایی که من تو تلویزیون دیدم:
آنالیزور ذوب آهن که اسمش الان یادم رفته
جلالی
صدر
البته صدر کارشناس مسائل تاکتیکی نیست....
آقاي مجيد صالح بازيكن اسبق سايپا(10 سال پيش)نقل قول:
فکر کنم جوابتو چند پست بالاتر دوستان داده باشند:5:نقل قول:
دکتر صدر بهترینه از صحبت کردنش لذت میبرم حاضرم یه بازی که اصلا هم جداب نیستو تا اخر ببینم به شوق این که اخرش دکتر صدر میخواد صحبت کنه :40:
محصص که نمیدونم چرا اسامی بازیکنا و تیم هارو اینجو.ری تلفظ میکنه احساسی بدی بهم دست میده از صحبت کردنش امیر حاج رضایی هم خوبه ولی دکتر صدر با اختلاف فاحشی بهتره :20: ( در آخر هم یاداور بشم " خدا این جاودانی رو لعنت کنه "
:31:)
به نظرم حاج رضایی اصلا شجاعت نداره و هیچ وقت یه نظر محکم و قاطع نمیده یعنی یه جوری در مورد بازیها صحبت میکنه که بعد از انجام بازی ضایع نشه.
اون از بی شخصیتی عزیزیه!!!نقل قول:
منم صدر رو خیلی دوست دارم ...به نظرم فوتبال واقعا یک پدیده چند بعدی و فراتر از سیستم 3-4-3 و اینهاست! و صدر خوب تحلیلش می کنه و سوار موضوعه...
از محصص خوشم نمیاد چون 2 کلمه حرف نمی تونه بزنه...اصلا بیان خوبی نداره...
فقط افشین پیروانی رو نیارن که اگه ازش بپرسن نظرت در مورد تیم برزیل چیه میگه :
خوب ما تیم پرسپولیسیم.... ببخشید اونا تیم برزیلن و مردم ازشون انتظار دارن:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7: