قبل از اینکه نظرم رو بگم این آمار رو بخونید:
5% تیم های عضو قاره اقیانوسیه به جام جهانی صعود می کنند. (10 تیم عضو این قاره، سهمیه صعود 0.5)
10% تیم های عضو قاره آمریکا شمالی و مرکزی به جام جهانی صعود می کنند. (35 تیم عضو این قاره، سهمیه صعود 3.5)
10.5% تیم های عضو قاره آسیا به جام جهانی صعود می کنند. (43 تیم عضو این قاره، سهمیه صعود 4.5)
10.5% تیم های عضو قاره آفریقا به جام جهانی صعود می کنند. (48 تیم عضو این قاره، سهمیه صعود 5)
24.5% تیم های عضو قاره اروپا به جام جهانی صعود می کنند. (53 تیم عضو این قاره، سهمیه صعود 13)
45% تیم های عضو قاره آمریکای جنوبی به جام جهانی صعود می کنند. (10 تیم عضو این قاره، سهمیه صعود 4.5)
به نظر من این سهمیه بندی عادلانست! به خاطر اینکه اگه به عملکرد تیم های قاره های مختلف در جام جهانی نگاه کنیم، میبینیم که کملا درسته که قاره آمریکای جنوبی هر تیمش 45% شانس صعود به جام جهانی رو داشته باشه. ضمن اینکه اگه ما تو تاریخ جام جهانی یه بار به مرحله دوم رفته بودیم، قطعا انتظار داشتیم که سهمیه آسیا بیشتر بشه، چه برسه که ما بین 4 تیم یا 8 تیم می رسیدیم....!!!:31:
من چون درباره قاره های دیگه و شریطشون اطلاع ندارم، اظهار نظر نمی کنم... ولی به نظر من تو آسیا یه موضوع مهمی هست به نام مسافت که تو هیچ کدوم از قاره ها به این شدت نیست و البته AFC زیاد بهش توجه نمی کنه... شاید یکی از دلایلی که هیچ کدوم از تیم های غرب آسیا صعود نکردند، به دلیل کم آوردنشون بوده...
من حساب کردم که تیم های غرب آسیایی ها که 6 تیم از 10 تیم مرحله پایانی صعود به جام جهانی از قاره آسیا رو تشکیل میدادند، تنها 5 امتیاز در خانه 4 تیم شرق آسیایی دیگه گرفتند و اون 4 تیم شرق آسیایی در خانه تیم های غرب آسیایی 27 امتیاز گرفتند!:18:
خوب این نشون میده که تیم های شرق آسیایی بیشتر تونستند مسافت قاره کهن و تغییرات آب و هوایی و مکانی و زمانی و خستگی سفر رو تحمل کنید (حالا کاری به قوی بودن تیم های شرق اسیایی ندارم)
به نظر اگر تیم های شرق آسیایی و غرب آسیایی به صورت جدا با هم رقابت کنند و فرضا سهمیه غرب آسیا 1.5 یا 2 و سهمیه شرق آسیا 2.5 یا 3 باشد، اون موقع تیمی مثل کره شمالی در یه رقابت جانانه ای با تیم های شرق آسیایی به جام جهانی می ره. یا حتی تیمی مثل نیوزلند با نماینده ای قدرتمند تر از آسیا رو به رو میشه...:20:
نقل قول:
یعنی اگه آسیا 5 تا سهمیه داشته باشه میریم جام جهانی؟
نور به قبرش بباره، سال 78 در حالی ایران رفت جام جهانی که با اقیانوسیه مشترکا یه سهمیه داشتیم.:37:
اون موقع کلا جام جهانی با 16 تیم برگزار میشد! که کلا آسیا + اقیانوسیه یه نماینده داشت! یعنی هر قاره نیم نماینده!!!:18: فکر کنم یه بار علی پروین بود که گفت تیم ملی 98 و 2006 فکر نکنن هنر کردند! تیم ملی 78 بود که مقتدرانه رفت جام جهانی!:20:
یورو 2016 که تو فرانسس، برای اولین بار 24 تیمه برگزار خواهد شد.:20:
یاعلی:11: