mx3200 که یک ست موس و کیبرد وایرلس هست و موسش هم ظاهر و dpi جالبی نداره و فکر کنم کیبرد k340 وایرلس باشه...
ببینین موس های لاجیتک بیشتر واسه اسم لاجیتکه که قیمتشون بالاست و بعضی مدل کیبرد هاش هم همینطوره....وقتی با قیمت کمتر میشه یه موس از برند هایی مثل گیگا که مشخصات یکی یا حتی بالاتر دارند انتخاب کرد دیگه لزومی نداره آدم واسه لاجیتک پول خرج کنه و تازه به نظر من اگه بحث شکیل بودن هم وسط باشه موس گیگا خیلی شکیل و با امکانات کامل هست.پس در انتخابش شک نکن.از شما سوال دارم:شما 65 تومن بابت یه موس زیبا با امکانات و کیفیت و معتبر پول میدید یا یه موس با امکانات کمتر و ظاهر نچندان دلچسب و همینطور قیمتی که نمیدونم چرا روی این محصولات لاجیتک هست...نمیگم لاجیتک بده ولی برای کسی خوبه که خوب پول خرج کنه و مدل های معروف و لوکسش رو تهیه کنه و همینطور در این رنج قیمت چیز قابل رقابت که لیزری باشه و هم dpi بالا داشته باشه و همینطور سیم هم داشته باشه خیلی کمه و در همون تعداد کم هم ظاهر مناسبی دیده نمیشه...
بله...موس m8000 برای گیم طراحی شده و دقت بالایی داره...
نه تداخلی در کلید ها به وجود نمیاد...چون دو تا کلید برای زوم هست و یه کلید برای تنظیم dpi و همینطور کلید دسترسیه سریع به منوی پروفایل برنامه ی موس که برای تغییر رنگ led موس به آبی سبز و قرمز تعبیه شده.
در ضمن یادم رفت که بگم مدل M8000X دارای DPI 6000 است.
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
همینطور موس M8000 دارای وزنه های تنظیم وضعیت و تعادل بهتر موس برای عملکرد بهتر در بازی میباشد.