عزيزم منبع معتبر بده مگه نگه گفتن اين حرفاي قشنگ خيلي آسونهنقل قول:
Printable View
عزيزم منبع معتبر بده مگه نگه گفتن اين حرفاي قشنگ خيلي آسونهنقل قول:
سامبولی بلیک :دی
ببینید توان جسمی همه انسانها مثه هم نیستش یکی در روز 20 بار خود ا ر ض ا ی ی میکنه هیچیش نمیشه :دی
یکی روزی 1 بار یا اصلا هفته ای 1 بار میکنه حالا یا با تلقین یا واقعانی:دی ضعیف میشه
لطفا تجربیات خودتونو به دیگران نسبت ندید بیاید من همین الان اینکارو میکنم :دی
دو دیقه بعدش یه سنگ 100 کیلویی رو بلند میکنم :31: البته بعدش از کمردرد باید یه هفته بیفتم تو خونه
کلا هر کاری که فکر میکنین درسته انجام بدین
در مورد دوستم که سوال کرد صاب تایپیک برو کوه میشی مثه کوه
کوه نوردی کن نه اینکه راه صاف و بری بگی رفتم کوه بعد باشگاه هم برو حداقل 2 ماه هرروز باید بری باشگاه بدنسازی
تا رو فرم بیای :46:
اسلام علیکم و رحمت الله :دی
منبع معتبر برای شما Kaplan TextBook Of Psychiatry که توی بلای 70% دانشگاههای پزشکی دنیا منجمله تمامنقل قول:
دانشگاههای ایران خودمون تدریس میشه.
اینم منبع در مورد اون بخش حرفهام در مورد پروستاتیت مزمن
کد:http://www.prostatitis.org/mastur.html
البته طبق تجربه خودم :31: هر دفعه خود ... میکنم ضعیف نمیشم فقط دیگه حوصله هیچ کاری ندارم .
از قدیم گفتن کم بزن همیشه بزن
یا شاعر در جایی دیگر فرموده اند.
ان خشت بود که پرتوان زد.
در کل سعی کنید به صورت تفریحی باشه و بهش اعتیاد پیدا نکنید.
یک تست موثر برای سنجیدن ترک اعتیاد به شمار میره. اگه تونستی 3 هفته نزنی اون موقع واقعا باید به ارادت ببالی.
تاثیرش بیشتر به نظرم از لحاظ روحی هست .
حتی توی یک فیلم دیدم که واسه بزرگتر شدنش مفید هست(البته توی اون فیلم اثر چند تا وسیله رو سنجیده بود که این کار اگه فقط به سمت خارج باشه اثرش بیشتر بود ودر طول یکماه 0.5سانت افزایش طول داشت)
من با SA دو ماه و خورده اي هم پاكي داشتمنقل قول:
3 هفته نزنی اون موقع واقعا باید به ارادت ببالی
كلا از نظر علمي انجام هرنوع فعاليت جن سي باعث بالا رفتن سطح تستوسترون دررينج نرمال در مردان و بالا رفتن سطح استروژن در زنان ميشه وبالا رفتن تستوسترون هم از نظر فيزيولوژيك قدرت بدني رو زياد ميكنه نه كم ولي درمورد اين عمل يكسري تلقينات منفي رواني هست كه شخص به خودش ميكنه و ضمير ناخوداگاه هم ميپذيره . مطلب رو در سايت مردمان خوندم واقعا خنده داره وقتي ملتي اين قدر بي اطلاع باشن راحت هم ميشه سرشون كلاه گذاشت. براي مطالب واقعا علمي به كتابهاي روانپزشكي مرجع مثل خلاصه روانپزشكي كاپلان - سادوك/ روانپزشكي اكسفورد/ DSM-IV و ... مراجعه كنيد
با این همه توضیحات متفرقه که دادید معلومه که سوال کننده عزیز اگه تا حالا همچین کاری هم نکرده بود حالا کرده وی ا بااعتما به نفس بعضی ها در مورد این کار و البته گفتن نبود عوارض معلومه دوستمون راهنمایی شده!!!!
در ضمن کدوم عمل غیر طبیعی بوده که برای بدن عوارض نداشته ،حال اینکه این کار به دلیل رعایت نکردن زمان طبیعی 100 درص درارای عوارض جسمی و البته روحی هستش .
غیر طبیعی؟ :18:نقل قول:
ضرری ندارد
شما که انجام میدید
حداقل روح و روان خود را اذیت نکنید. و لذت ببرید
تعدادش هم کمتر میشه وقتی لذت ببرید.
مگر انسان چند سال زنده هست که این قدر خودتان را در گیر میکنید.
فرويد پدر علم روان كاوي رابطه ------ صحيح رو متشكل از مرد و زن ميدونه و به نظر ايشون هر رابطه اي خارج از اين مدار باشه مضر و عوارض روحي و رواني دارهنقل قول:
در ضمن کدوم عمل غیر طبیعی بوده که برای بدن عوارض نداشته ،حال اینکه این کار به دلیل رعایت نکردن زمان طبیعی 100 درص درارای عوارض جسمی و البته روحی هستش .
تيمارستان ها پر از آدمهاي هست كه تو اين عمل افراط گرا بودن