دقیقا:دینقل قول:
تو دلم کلی به ونزوئلا فحش دادم:دی
Printable View
دقیقا:دینقل قول:
تو دلم کلی به ونزوئلا فحش دادم:دی
خدا لعنتشون کنه الهی
کل بازی هیچ غلطی نتونستن بکنن
تو 10 ثانیه آخر گل میزنن این همه جوونو دپرس میکنن
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من را نیز به جمع صمیمانه و فحاش خود بپذیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
منم برای اولین بار به اون بخش پیش بینی رفتم و 1-0 زدم به نفع اسلواکی که اینجوری شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شِت دمن اف یو سی کا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به شدت طرفدار ایتالیم اما دیروز دل به دریا زدم و نتیجه رو مساوی پیش بینی کردم. در انتهای بازی تنها چیزی که تسکینم میداد پیشبینی درستم بود!
من درست پیش بینی کردم : دی مساوی!
چهارمین پیش بینی درستم بود این : دی
کلی خرکیف شدم : دی
خیلی جالبه
من فکر می کردم تاپیکم رفته تو trash :31:
الان اومدم دبدم اینجاست 4 صفحه هم ازش گذاشته
خوشحال شدم :20:
------------
من هم مثل خیلی دیگه از دوستان پیش بینی کرده بودم اسلوونی با یک گل می زنه اگه ثانیه آخر گل نمی خوردن پیش بینی های درستم می شد پنج تا :13:
ولی فعلا چهار تا بیشتر درست نگفتم
:11:
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
wow با مساوی شدن این بازی پیش بینی های درستم شد پنج تا :27:
فکر کنم جزو بیشترین پیش بینی های درست شدم خودم :31: حریف می طلبیم :27:
بازی ساحل عاج و پرتغال هم تموم شد این بازی رو هم اشتباه پیش بینی کردم:20:
کلا 13 تا بازی برگزار شده همه رو اشتباه پیش بینی کردم. منم الان توی این فعلا رکوردار شدم:31:
سلامنقل قول:
رفته بود
برگشت
و با تاپیک جدید ادغام شد
+++
نتایج تو تاپیک های پیش بینی به همراه عکس از اسامی شرکت کنندگان قرار داده شد
me tooنقل قول:
من را نیز به جمع صمیمانه و فحاش خود بپذیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یارو کل بازی داشت قدم میزد با اون فامیلیش اومد زد حال زد بهمون
فعلاَ بازی ایتالی- پاراگوئه ، پرتقال - ساحل عاج به جمع پیش بینی های درست من پیوستند شد 4 تا.(فقط مساوی ها رو درست پیش بینی کردم)