رافا بنیتس از لیورپول رفت
سایت گل – لیورپول رسما اعلام کرد که رافائل بنیتس، مربی این تیم با رضایتی دوطرفه از باشگاه رفته است.
هیئت مدیره لیورپولیها پس از فصلی ناامیدکننده و قرار گرفتن در جایگاه هفتم جدول و حذف از لیگ قهرمانان در مرحله گروهی، تصمیم به رهایی از دست بنیتس گرفتند. با آن که بنیتس تابستان گذشته قراردادی پنجساله با لیورپول امضا کرده بود و خسارت جدایی او 16 میلیون پوند تعیین شده بود، اما دو طرف بر سر 3 میلیون پوند به توافق رسیدند.
طبق یک بیانیه رسمی در سایت باشگاه، گروهی به سرپرستی کنی دالگلیش اسطوره باشگاه و کریستین پرسلو مدیر اجرایی باشگاه، جستجو برای یافتن مربی جدید را آغاز کردهاند.
در این بیانیه آمده است: «آقای بنیتس پس از شش سال حضور در لیورپول از سمت خود کناره گرفت و هیئت مدیران به دلیل خدماتش از او تشکری صمیمانه دارند و بهترینها را برای آرزو میکنند. هیئت مدیره از کریستین پرسلو خواسته با کمک کنی دالگلیش به دنبال یافتن و بررسی کاندیداهای احتمالی برای مربیگری تیم باشند.»
بنیتس هم گفته است: «خیلی برایم ناراحتکننده است که بگویم دیگر مربی لیورپول نیستم. از همه کادر فنی و بازینکان به دلیل تلاشهایشان تشکر میکنم. خاطرات خوبی که این جا داشتم را همیشه در قلبم نگاه خواهم داشت و حمایت قوی و وفادارانه طرفداران در دورانهای دشوار، و عشق مردم لیورپول را از یاد نخواهم برد. هیچ کلامی برای تشکر از شما در این سالها کافی نیست و بسیار به خود افتخار میکنم که توانستم مربی شما باشم. از شما یک بار دیگر تشکر میکنم و همیشه به یاد داشته باشید: هرگز تنها قدم نخواهید زد.»
جمله پایانی بنیتس، شعار مشهور طرفداران لیورپول است.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/06/04/1957549/%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%AA%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%B1%D9%81%D8%AA