فیلمش 29 اکتبر منتشر شد.نقل قول:
الان کیفیت خوبش که فکر نمی کنم موجود باشه توی نت ، فیلم هم سه بعدی هست نمی تونن پرده ای بدن بیرون :31:
Printable View
فیلمش 29 اکتبر منتشر شد.نقل قول:
الان کیفیت خوبش که فکر نمی کنم موجود باشه توی نت ، فیلم هم سه بعدی هست نمی تونن پرده ای بدن بیرون :31:
همین چند ساعت پیش منتشر شد البته توی نت.با کیفیت CAMRipنقل قول:
شما 29 اکتبر گرفته بودید مگه؟؟؟
فیلم 29 اکتبر یعنی روز جمعه گذشته اکران شده :نقل قول:
[HTML]http://boxofficemojo.com/movies/?id=saw7.htm [/HTML]
میدونم .نقل قول:
منظورم توی نت بود.
من 29 اکتبر منتظر بودم که توی نت پخش نشد.
حالا تایپیک بازی تبدیل شد به فیلم مشکلی نیست در ضمن قراره 3D باشه واقعا
هیجان انگیزه
سلام
من فیلم های اره را خیلی دوست دارم.
میخوام بدونم بازیش چه جوری هست؟ مثل فیلماش هست؟
قسمت اول بازیش که داغون بود ، سوتی توش زیاد داشت ، دومش هم که نیومده :دینقل قول:
بازی از لحاظ کنترل شباهت زیادی به نسخه یکش داره گرافیک از لحاظ نور پردازی خیلی
بهتر شده و چیز زیادی نداره گرافیک همونه معما ها متنوع تر شدن و من فعلا از لحاظ باز
کردن قفل در و گذاشتن فیوز که در سری قبل زیاد با هاش سر و کار داشتیم اصلا یک چیز دیگه شده
کلا تغییر کرده فقط من موندم چرا کونامی با این همه شهرت بازی رو به یک گروه بهتر نمیده تا افکتها
طبیعی تر باشن آخه حیف این همه معمای منطقی زیبا ولی کنترل تا حدی نا موفق ولی در کل بازی کردن
بازی برای طرفداران فیلم مثل من خالی از لطف نیست در کل اگه بشه خیلی لطف کرد به این بازی امتیاز 7 براش
مناسبه.
بازی رو میشه گفت یک به روز تر شده قسمت اول هستش...
تنها موردی باعث شده کمی بازی رو ادامه بدم معماهاش بود که اونم به خاطر اینه که خیلی وقته
که بازی معمایی خوبی بازی نکردم. ولی خدایی دیگه اینم کافیه
اصلا هیچ رغبتی به ادامش دیگه ندارم....چون...تکارای زیاد داره
ولی موسیقی خیلی خوبی داره
درود دوستان اقا وسط بازی یه جا هست سه تا ساعت رو دیواره یه قفلم جولوت 4 تا عدد ترکیبی میخواد, اونو باید چطور پیدا کرد مخم دیگه کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید دقیقا بعد از اونجا که از روی پازل های روی زمین رد میشی شکل قلبو دسبندو اینا داره
Help Me Pleaseeeeeeeeeeee