چی؟!!!!!!!!!!!!:18::9:نقل قول:
Printable View
چی؟!!!!!!!!!!!!:18::9:نقل قول:
فکر میکنم از دستشون در رفت یه چیزی نوشتن:27:
بی خیال .
چی میگفتیم ؟؟
اصلا هم این طور نیست که حتما بازی عالی باشه ، شما بازیت در حد حسنی و لوبیای سحر آمیز:27: هم باشه میخرن.
یه کم توضیح در مورد بازی حسنی و لوبیای سحر آمیز ::16:
کد:http://www.ircg.ir/index.php?sn=iranianGames&pt=full&lang=fa&id=977
نقل قول:
همین که داره بودجه 2 برابر میشه......
فکر کنم باید یک شرکت داشته باشی یعنی به اسم یک شرکت حمایت می کنند. پس فردا بازیت ساخته نشد باید یکی باشه یقش رو بگیرن. بازم زنگ بزن بنیاد بپرس خبرش رو هم به من بده برای بعدا لازم می شه.:27:نقل قول:
حالا مشخص کنین اگه من یه بازی تر و تمیز (از نظر گرافیکی و طراحی هنری) بسازم و یه تیم نداشته باشم ازم حمایت نمیکنن؟!!!!
چرا یکی از بنیادیا رو تو فروما نمیفرستن تا از خودشون دفاع کنن. ما رو هم از این بلا تکلیفی در بیاره؟!!!ها..........
البته این در صورتی بود که هنوز بازی در حال ساخت یا شروع به ساخته اگه کامل ساخته باشی فکر نکنم مشکلی باشه.
دوستان من راه حل رو فهمیدم.
ابتدا به 118 زنگ میزنیم بعد شماره ی سپاه یا ارشاد رو میپرسی. به شماره ی سپاه یا ارشاد میگی زنگ میزنی میگی من بازی ساختم. میپرسن موضوع چیه. میگی دفاع مقدس. تمام. (روش پول درآوردن)
میری آمریکا. میری یه شرکت بازی سازی. خای...:8:... مالی رییس شرکت رو می کنی.رفیق اونجا جور می کنی. با رفقا بازی خفن میسازی. تمام (روش علاقه به کار)
دفاع مقدع موضوع بدی نیست ولی شیطان بزرگ آمریکا بیشتر طرفدار داره
یکی نیست بگه شما هیچ چیز از آمریکاست Engine و CPU ,Montior, Web Server و ... دیگه چی بگم
من بازيم همين زوديا تموم ميشه (يكي دو سال ديگه).نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخي كردم .:31:
ايشالله اگه خدا بخواد تابستون تمومه (حالا تير يا مرداد .)
الان ميخوام كل مدلايي كه از arch model گرفته بودم و گذاشته بودم توشو عوض كنم تا بنياد نياد بگه چرا از مدلاي اجنبي استفاده كردي. البته نشد هم نشد.. فوقش اينه كه بزارن تو بازي هاي مستقل و تو dbd پخش بشه نه؟ :31:
قبلا زیاد متوجه نمی شدن ولی الان کارشناساشون بازی ساز هستند. ولی هنوز هم شرکت های پخش بازی تفاوتش متوجه نمی شن راحت می تونی به اونا بفروشی.نقل قول:
ايشالله اگه خدا بخواد تابستون تمومه (حالا تير يا مرداد .)
الان ميخوام كل مدلايي كه از arch model گرفته بودم و گذاشته بودم توشو عوض كنم تا بنياد نياد بگه چرا از مدلاي اجنبي استفاده كردي. البته نشد هم نشد.. فوقش اينه كه بزارن تو بازي هاي مستقل و تو dbd پخش بشه نه؟
اگه هم نشد غصه ات نباشه بازیهای مستقل پرچم رو بالا نگه داشته.
پرنس جان ایشالا برای سری 3 بازی های مستقل پادشاه خیابان آماده میشه امیداورم ازرش قرار گرفتن تو مجموعه رو داشته باشه
راستی پرنس جان یک سوال مجموعه مستقل 1 قرار کی تو دنیا بازی منتشر بشه
خیلی خوبه . این حرفا چیه بازیهایی شما جزو بخش ویژه مجموعه است .:8:نقل قول:
پرنس جان ایشالا برای سری 3 بازی های مستقل پادشاه خیابان آماده میشه امیداورم ازرش قرار گرفتن تو مجموعه رو داشته باشه
راستی پرنس جان یک سوال مجموعه مستقل 1 قرار کی تو دنیا بازی منتشر بشه
آخر اردیبهشت منتشر می شه.