نقل قول:
عزیزم هزینه بیت المال کجا بود؟
پول خود فولاد مبارکست که صرف ورزشش میشه.
یه تاریخچه بی زحمت از شرکت فولاد مبارکه برای من و سایر دوستان بزار ببینم این شرکت مربوط به کدوم ارگان یا شخص هستش تا ببینیم این شرکت خصوصیه یا دولتی.
واقعا من اطلاعی ندارم و نمی تونم بی خود یه نظری بدم..
پس منتظرم رفیق
نقل قول:
اون هزینه بیت المال هزینه های میلیاردی استقلال و پرسپولیس از کیسه سازمان تربیت بدنیه (بخونید از بودجه بقیه ورزش ها و رشته های دیگه کشور)
به نظرت بودجه دیگه ای میشه برای این دو تیم در نظر گرفت؟
نقل قول:
بازیکنایی که با هزینه گزاف خرید و گذاشت رو نیمکت و حتی رو سکوها.
مربی که اینقدر پول بهش دادند و وسط فصل انداختندش بیرون.
به اینا میگند هدر دادن هزینه بیت المال
من کاری به باشگاه پرسپولیس ندارم و طرف بحثم سپاهانه...
نقل قول:
حمایت فدراسیون را هم دیگه نگو که مرغ پخته خندش میگیره.
عالم و آدم می دونند که فدراسیون از روز ازل تاحالا پشت دو تیم سرخابی پایتخت بوده و هست و خواهد بود.
هر تیم شهرستانی هم که بخواد وارد رقابت با اونا بشه باید از هفت خان رستم رد بشه.
علاوه بر حمایت فدراسیون حمایت کمیته انضباطی صدا سیما و مطبوعات و حمایت سازمان تربیت بدنی هم همه و همه از آن سرخابی هاست.
تو این شرایط ارزش کار یه تیم وقتی 3 هفته به پایان رقابت ها دست سرخابی ها را از جام کوتاه می کنه، بیشتر معلوم میشه.
ببین دوست من موضوع از بحث مرغ پخته و گوشت چرخ شده و تخم مرغ عسلی گذشته...
سپاهان اسما شهرستانیه وگرنه کدوم تیم شهرستانی اینهمه ملی پوش و مهره گرون قیمت داره؟
کدوم تیم شهرستانی بالای 13 میلیارد هزینه یک فصل رو براحتی تقبل میکنه.
حالا اگه یه طرفدار ملوان،ابومسلم یا تیم شهرستانی دیگه این حرفا رو میزد میشد حق رو بهشون داد اما سپاهان چی؟
ببین رفیق اینها همش تعارفه ما شهرستانی هستیم تلویزیون و مطبوعات زمین و زمان با سرخابی ها هستن و...
ارزش کار سپاهان زمانی مشخص میشه که با سرمایه های بومی و نیروی خودی به این مقام ها دست پیدا کنه نه با یک تیم از تدارکات تا مدیر گرفته تا بازیکنان و مربی همه و همه میلیاردی.سپاهان از تیم ملی مون هم پر مهره تره پس باید هم براحتی قهرمان بشه اونم چند هفته جلوتر.