این تاپیک به ابتذال و بمبست کشیده شد.بهتره تخته بشهنقل قول:
Printable View
این تاپیک به ابتذال و بمبست کشیده شد.بهتره تخته بشهنقل قول:
من پارس آنلاین دارم
قم منطقه عمار یاسر
شبا هم مثل روزا سرعتشه فقط نوسان سرعتش زیاد می شه
من 128 دارم سرعت دانلودم روزا 50 شبا همین فقی هی کم و زیاد می شه دیشب 66 هم بود ÷
شما اگر از اکانتی استفاده میکنید که توی سایت فن آوا توی لیست قیمت ها گفته شده که شبانه رایگان داره ، میتونی با اکانت خودت بین 2 تا 7 صبح دانلود کنی!!! با سرعت روزانش!!!نقل قول:
البته با اون اکانتی که همه شب ها میتونن باهاش کانکت بشن اشتباه نشه!!!
به نظر من کلا همه سرویس دهنده ها شبانه خوبی ندارند شاتل هم بعضی مواقع سرعت شبانه را میاره پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از چیزی سر در نیووردم ولی خودم از صبا نت استفاده می کنم اونم 128 روزانش که خوبه شبانشم اگه خیلی گیر باشی میتونی شبی 1 گیگ free دانلود کنی که عالیه البته بعضی مواقع گریمپاژ ( قاطی) میکنه سرعتش میشه 1 یا 0 ولی در کل خوبه . من که 15 گیگ میگیریم حداقل 30 گیگ دانلود میکنم . راستی من تو شاهین شهر اصفهانم :31: اینجام زیاد کسی adsl نمیگیره . :20:
2 مگ اسیا تک شب و روز رو 230 میده:10:
من فکر می کردم شبانه فن آوا خوبه که !! خط شما 512 هست دیگه ؟نقل قول:
دوستان این جور سوالات هیچ پاسخی نداره البته به نظر من و فقط بستگی به خوش شانس بودن یا بدشانس بودنتون داره. من که کل تاپک رو خوندم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم . من روز اولی که از مخابرات اینترنت گرفتم دوتا اکانت ثبت نام کردم برای دوتا خط که یکی حجمی بود یکی هم شبانه نامحدود همون که ماهی 3500 هست و سرعتش 512 کیلوبیت بود که البته تا دو ماه 24 ساعته فعال بود و الان چند وقته که فقط از ساعت 12 تا 7 فعاله با همون سرعت ولی دوستم از مخابرات اینترنت گرفته بود و سرعت دانلود شبانه 90 کیلو بایت بود . در کل حق ما نیس که واسه دانلود نامحدود شبانه بحث کنیم.تصورشو بکنید خارجیا با خودشون میگن کاربران اینترنت ایرانی شب کار هستن واسه چندرغاز دانلود رایگان. که البته رایگان هم نیس داریم بابتش پول میدیم
تصمیم گیری ایران در مورد اینترنت این بوده که مردم خون جگر بشن برای استفاده تا اصلا دیگه اینترنت رو بیخیال بشن . خودمونیم توی دنیا کدوم ... ای نصف شب پا میشه تا دانلود کنه ؟
یا همون مسئله 128 محدودیت که بزم به تخته دو برابر دایال آپه :31:
من پیشگامان و شاتل استفاده کردم .
پیشگامان بگیر نگیر داره . بستگی به منطقه تون داره . از 0 کیلوبایت تا 256 !
شاتل 3 روز در ماه 64 کیلوبایت هست و بقیش رو محدود می کنن روی 5 کیلوبایت ! (سرویس اکو 512 )