عزیزان من 9750 دارم اسم اصلیش dv498h هست با این اسم سرچ کنید
در ضمن خروجی 5.1 انالوگ داره و دیجیتال هم داره
Printable View
عزیزان من 9750 دارم اسم اصلیش dv498h هست با این اسم سرچ کنید
در ضمن خروجی 5.1 انالوگ داره و دیجیتال هم داره
نقل قول:
مگه کسی گفت شما مارکی دیگه دارین !!!!!!
شما از 9750 راضی هستین ؟ چه مدته گرفتین ؟ قیمتش ؟ با این اسپیکرهای 6 تیکه ی pc حال میده سینما خانگی ؟
این سوالا و فکر کنم ندیدین
آخه چطر میشه وصل کرد خروجی راست و چپ همه اصوات رو می فرستند
حال اینکه خروجی اجزا صدا هر یا از صدا های 5 کانال رو می فرستند اصلا با عقل جور در نمیاد
اینجوری صدای اسپیکر سنتر و عقبی از این دو اسپیکر هم به صورت استرویو پخش میشه اینکه میشه یک چیزه شلم شوربا :13:
فقط تو دی وی دی پلیر های با خروجی دو کاناله خروجی راست و چپ همه صداها رو منتقل می کنند ولی اونایی که خروجی 5.1 آنالوگ دارند کاملاً تفکیک صدا انجام می شه.نقل قول:
---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
پایونیر 610 دیگه الان تو بازار نیستنقل قول:
فیلیپس حدوده 110 تومنه
خوبه شما خودتون میگی 2 کانال ها تمامی صدا ها رو انتقال میدن
ولی مشگل اینجاست که این دی وی دی پلیر برای اجزای آنالوگ باند 5.1 فقط خروجی ساب - اسپیکر های عقب و سنتر رو داره و برای اسپیکر های چپ و راست جلو خروجی تعبیه نشده است
مگر آنکه تو منو دی وی دی پلیر این امکان باشه که نوع خروجی چپ و راست جلو را به صورت اجزا و یا کلی تغییر داد
من یه ماهه گرفتم همه چیش خوبه فقط اکولایزر نداره ولی در عوض مثل پایونیر کیفیت اهنگ رو تا نزدیک سی دی صوتی بالا میبرهنقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
عزبز قبلا هم گفتم خروجی های جلوش او دو تایی هست که کنار خروجیه تصویرهنقل قول:
تو این نوع دی وی دی پلیر ها این امکان هست.نقل قول:
خوب پس مشگلی نیست
قیمتی که گرفتین چقدر بوده ؟ تهرانید ؟نقل قول: