حیف شد من اصلا دوست نداشتم که منچستر تو این مرحله حذف بشه!:دی
حیف شد من اصلا دوست نداشتم که منچستر تو این مرحله حذف بشه!:دی
تعریف از بارسا؟ اینکه نوشتم منچستر فیزیکی و بارسلونا تکنیکی هست؟ پس شما هم تکنیکی رو از قدرتی فوتبال بهتر یا حداقل زیباتری می دونید. خوب دیگه چرا همچین ادعایی می کنید:نقل قول:
در مورد رجزخوانی هم پاسخی ندارم. فکر کردم بحث مفید فوتبالی می کنید. حداقل به عنوان هوادار منچستر کاش دست به دامن آرسنال و چلسی نمی شدید.نقل قول:
...
ما منچستری ها با تیممون رندگی میکنیم ما بازی موثر و فیزیکی رو به بازی نمایشی ولو اینکه ده گل جلو باشیم ترجیح میدیم
...
در مورد باخت فینال به خودتون (و بارسای هیچکاره) حداقل فرگوسن نظر دیگه ای داشت. البته نظر شما هم محترمه. نظر منم بماند. هرچند تو تاپیک دیگری خلاصه نوشتم.
به جز خط و نشون کشیدن بحث دیگه ای داشتید منم هستم. مقایسه سبک بازی ها به این کل کل ها چه ربطی داشت من نمی دونم.
به به عجب بازی بشه بازی آرسنال و بارسا هر دو تیم حسابی شناور و حجومی!
واقعا فوتبال توپی میشه من که امیدوارم آرسنال بازی رو ببره هرچند میدونم بسیار کار سختی هست ولی اگر آرسنال هم حذف بشه ناراحتی زیادی ندارم چون بارسلونا تیم بسیار قوی هست!
منطقا با توجه به اینکه دیدار رفت در استادیوم اماراته و حریف بارسلوناست, آرسنال باید احتیاط کنه. اما اگر تهاجمی شروع کنه چی میشه. دیدنی محض.نقل قول:
ژاوی باید به برگشت برسه.
آرسن ونگر بر این باور است حضور تیری آنری مقابل آن ها تاثیری بر بازیشان ندارد...
یکی از جذاب ترین صحنه های بازی با بارسلونا بدون شک اولین حضور تیری آنری ستاره سال های قبل آرسنال برابر این تیم است .
با این وجود آرسن ونگر عقیده دارد دوستی میان او و تیری هیچ تاثیری در رویارویی با بارسلونا نخواهد داشت .
تیری که اولین بار در باشگاه موناکو چشمان ونگر را به خود دوخت باید برای اولین بار مقابل این مربی قرار بگیرد . البته برای ونگر این قضیه هیچ سورپریزی به همراه ندارد و آرسن تمام سعی و تلاشش برای فرستادن یک ترکیب قدرتمند و مناسب است .
" ما ( تیری و من ) همیشه با هم در ارتباطیم .
برای چه نباشیم ؟ البته من باور دارم چیزی که آن روز اهمیت دارد این است که همگان یک فوتبال زیبا ببیند و ما پیروز آن باشیم . بهترین راه این است که روی خودمان متمرکز باشیم و زیاد برای هم کری نخوانیم "
در طول این مدت که هانری از باشگاه دور بود همواره اخباری مبنی بر بازگشتش به آرسنال چه به عنوان بازیکن و چه مربی به گوش می رسید .
ونگر عقیده دارد تیری می تواند مربی خوبی باشد اما نه الزاما در شمال لندن:
"او بهترین پاسخگو در این مورد است . اگر شما از من بپرسید جواب من مثبت است . البته من یقین دارم در حال حاضر باشگاه ما به دنبال مربی جدید نیست و برای اتفاقات آینده نیز من تصمیم گیرنده نیستم . "
arsenal.ir
ایول چه خوب باید بین منچستر و بایر مونیخ یکی حذف بشه . کاش میشد جفتشون حذف بشن :31:
قهرمان هم بین اینتر و بارسا هست :11:
بهتر منطقی در نظر بگیرید. من خودم طرفدار چلسی هستم. قبول دارم بازی پارسال چلسی و بارسا در مجموع چلسی از نظر تاکتیکی بهتر بود چون اون موقع یه مربی استثنایی مثل گاس هیدینگ داشتش ولی بارسا همیشه از لحاظ کار تیمی و تکنیکی خیلی خوب عمل می کنه.نقل قول:
چلسی هم تقریبا فیزیکی بازی می کنه ولی در نه حد منچستر . شما با اینکه بازیکن تکنیکی هم زیاد دارید ولی بازم به بازی فیزیکی همش روی میارید به جز دروازه بان تیم هم انگار میخوان با بازیکنان حریف دعوا کنن! یه تیم ایرانی اگر با منچستر بازی کنه آخر بازی فکر کنم هیچ بازیکنی سالم نمی مونه:20:
قرعه کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا انجام شد و طي آن تيم بارسلونا قهرمان فصل گذشته بايد به مصاف آرسنال برود.
سايت يوفا امروز (جمعه) نوشت: تيم بارسلونا دارنده سه عنوان قهرماني مسابقات جام باشگاههاي اروپا که فصل گذشته نيز با قدرت جام قهرماني را از آن خود کرد در مرحله يک چهارم نهايي ميهمان تيم جوان آرسنال خواهد بود.
شاگردان "آرسن ونژه" در بازي رفت ميزباني تيم بارسلونا را در ورزشگاه "امارات" لندن بر عهده دارند.
در ديگر بازي اين مرحله تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا دارنده 2 عنوان قهرماني اين پيکارها که با شکست تيم چلسي به جمع هشت تيم برتر پيوسته است، ميزبان تيم زسکا مسکو از روسيه خواهد بود.
تيم بايرن مونيخ آلمان نيز در بازي رفت مرحله يک چهارم نهايي از تيم منچستريونايتد پذيرايي مي کند و تيم هاي فرانسوي Lyon و بوردو در ورزشگاه "ژرلان" شهر Lyon به مصاف هم مي روند.
ديدار هاي دور رفت مرحله يک چهارم نهايي طي روزهاي 17 و 18 فروردين ماه سال آينده و ديدارهاي دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي نيز هشتم و نهم ارديبهشت ماه سال 89 برگزار مي شود.
همچنين ديدار نهايي فصل جاري ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا روز اول خرداد ماه سال 89 در ورزشگاه "سانتياگو برنابئو" شهر مادريد اسپانيا برگزار مي شود.
جمعه 28/12/1388کد:http://football3.ir/news.do?itemid=19978
با اینکه طرفدار آرسنال هستم ولی امیدی نیس!! - شایدم برد آرسنال عجیب غریبه!!
ولی نکته جالب بازی های انتقامی هست
آرسنال - بارسا برای فینال چند سال قبل که من دیوار خونه رو با جای مشت خراب کردم!!
در صورت برد بارسا و برخورد مرحله بعد
بارسا منچستر هم جالب خواهند بود
بایرن منچستر هم که فینال n سال پیش که با هنر نمایی بکهام منچستر قهرمان شد فکر کنم. (من اون شب همینجوری طرفدار بایرن بودم!!)
آرسنال منچستر هم خیلی زیبا می توانند باشند (خب این هم به نوعی انتقامی میشه!)
1- نفمیدم منظورتون کدوم جمله بود.نقل قول:
1- چرا؟ حیف نیست؟
2- نه. پیش بینی نتیجه از دید من نبود. فقط مسیر احتمالی رو گفتم.
3- چیزایی که باید دیده میشد دیده شد. تقابل مسی و رونالدو, گواردیولا و فرگوسن و در نهایت بارسای رویایی و منچستر قدرتمند. کم ارزش داشت؟ قرار بود چی ببینید؟ حمله از این دروازه به اون دروازه؟ اینو که تو بسیاری از بازی های معمولی می شه دید. دیگه بارسلونا و منچستر یونایتد در فینال قهرمانان نمی خواست.
3- شما از دو تیمی که به گفته خودشون صاحب سبکن و بهترین بازیه شناوره دنیا رو ارائه میدن چیزه دیگه ای انتظار داری؟؟
یکی از چیزایی که منو خیلی خوشحال کرد اینه که بارسا تیمی نیست که دفاعی و بسته بازی کنه و این نکته خوبی. نه آرسنال نه بارسا بسته بازی نمیکنن و جفتشون هجومین.نقل قول:
در مورد بارسلونا میشه گفت واقعا معلوم نیست. چون همواره باز و تهاجمی بازی میکنه و حیله تو کارش نیست. همین ممکنه باعث بشه یک تیم قوی اما ضعیف تر از بارسا حالا با بازی خیلی بسته یا ... نزاره نتیجه بگیره.
من یکی که هیچ وقت اینو نگفتم، حالا بقیه رو نمیدونم.نقل قول:
اول از همه طرفدار یعنی تا لحظه آخر تیمشو حمایت کنه نه اینکه الان کم بیاره و بگه شاید و اما (منظورم دوستان ارسنالی هستن)
شک دارم ونگر بخواد خیلی محتاط بازی کنه، تا الان ندیدم ونگر جلو هیچ تیمی محتاط بازی کنه.نقل قول:
منطقا با توجه به اینکه دیدار رفت در استادیوم اماراته و حریف بارسلوناست, آرسنال باید احتیاط کنه. اما اگر تهاجمی شروع کنه چی میشه. دیدنی محض.
در مورد این بازی میشه به اینا اشاره کرد:
1- بازیه آنری جلو تیمی سابقش
2- بازیه فابرگاس جلو تیم نوجوانیش با توجو به شایعاتی که همیشه دو رو برش بوده.
3- تقابل ونگر با تجربه که یه تیمه جوان رو هدایت میکنه با گواردیولای جوان که یه تیمه با تجربه رو هدایت میکنه.
4- تقابل ونگر بال (سبک بازیه آرسنال) و بازیه شناور بارسا.
اگه آرسنال خودش باشه و روز خوبش باشه بارسا رو حذف میکنه.
یعنی انقدر نا امیدی؟؟؟؟؟نقل قول:
با اینکه طرفدار آرسنال هستم ولی امیدی نیس!! - شایدم برد آرسنال عجیب غریبه!!
من که واقعا از این قرعه خوشحالم.