من دو سال هست مصرف مي كنم
فراموشي مي ياره - كم اشتهايي
فقط همين
البته فراموشي خيلي كم
من مورد ديگه نديدم
Printable View
من دو سال هست مصرف مي كنم
فراموشي مي ياره - كم اشتهايي
فقط همين
البته فراموشي خيلي كم
من مورد ديگه نديدم
اسم ژنریک در حقیقت اسم علمی دارو است معمولا داروخانه ها باید با این اسم دارو را خوب بشناسند .نقل قول:
اسم تجاری اسمیه که بستگی به کارخانه سازتده آن داره ولی این اسم را هم داروخانه ها خوب می شناسند.
مثلا داروی مسکن بروفن یک اسم ژنریک داره که بنام ایبوپروفن می باشد و اسم های تجاری دیگه مثل بروفن و یا اسم دیگه آن که تو آمریکا مشهوره بنام advil است ولی داروخانه باید به هر سه اسم دارو را بشناسه.
با چه دوزي مصرف ميكني ايراني هست يا خارجي؟تاثير مثبتي رو افسردگيت داشته؟تنها مصرفش ميكني يا با قرصي ديگه؟نقل قول:
عوارض دارو در زير امده ميتوني با گوگل ترجمه اش كني
Adverse Effects
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Most Frequent:
Anxiety, Diarrhea, Drowsy, General Weakness, Headache Disorder, Hyperhidrosis, Insomnia, Nausea, Nervousness, Yawning
Less Frequent:
Abdominal Pain with Cramps, Abnormal Sexual Function, Alopecia, Anorexia, Arthralgia, Chest Pain, Chills, Conduction Disorder of the Heart, Constipation, Cough, Dizziness, Dysgeusia, Dysmenorrhea, Dyspnea, Erectile Dysfunction, Fatigue, Feeling Agitated, Fever, Flatulence, Flushing, Impaired Cognition, Increased Appetite, Increased Urinary Frequency, Libido Changes, Myalgia, Nasal Congestion, Nightmares, Paresthesia, Pruritus of Skin, Skin Photosensitivity, Skin Rash, Tachyarrhythmia, Tinnitus, Tremors, Urticaria, Visual Changes, Vomiting, Weight Loss, Xerostomia
Rare:
Abnormal Hepatic Function Tests, Allergic Dermatitis, Allergic Reactions, Drug-Induced Hepatitis, Erythema Multiforme, Flu-Like Symptoms, Hypoglycemic Disorder, Hypomania, Hyponatremia, Increased Risk of Bleeding, Lymphadenopathy, Manic Disorder, Memory Impairment, Mood Changes, Neuroleptic Malignant Syndrome, Seizure Disorder, Serotonin Syndrome, Serum Sickness, Suicidal Ideation, Weight Gain
Drug-Disease Contraindications
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Significant
Abnormal Sexual Function, Anorexia, Bipolar Disorder, Disease of Liver, Neuroleptic Malignant Syndrome, Serotonin Syndrome, Suicidal Ideation, Upper GI Bleed
Possibly Significant
Diabetes Mellitus, Epilepsy, Hepatic Cirrhosis, Hypomania, Hyponatremia, Increased Risk of Bleeding, Manic Disorder, Renal Disease, SIADH Syndrome
20 مصرف مي كنمنقل قول:
ايراني هست
تاثيرش هم خيلي خوبه
آدمو سر حال مي كنه
چه مدته مصرف ميكنين؟
راستي كسايي كه اين دارو رو تو بلند مدت مصرف ميكنن احساس نميكنن بعد از مدتي اثر دارو كم ميشه يا بدن به دارو تحمل پيدا كنه؟
من بمدت دو ماه هیت که این قرص را مصرف می کنم و نسبت به قبل کمتر فکر می کنم و به چیزای بی اهمیت فکر می کنم اما خیلی می خوابم درحالیکه این قرص به عنوان یه محرک و هیجان آور معرفی شده اما برای من خواب آوره نمی دونم ادامه بدم یا قطعش کنم
بدون دستور پزشکتون دارو را قطع نکنید :20:نقل قول:
سلام. من 70 ساله ام. از 20 سال قبل بدلیل obssesive compulsive disorder روزی 20 میلیگرم فلوکستین ساخت لابراتوار دکتر عمیدی می حورم.تا 90 در صد به بالا نتیجه مثبت گرفته ام. با بهبود نسبی و بدلیل غیاب چند ساله روانپزشک خودم، سالهاست که دیگر به روانپزشک مراجعه نکرده ام ولی دارو را بطور منظم مصرث کرده ام. شنیده ام که مصرف دراز مدت ممکن است منجر به amnesia ,ویا آلزایمر گردد. از پزشکان متخصص گروه می پرسم آیا در موارد مشابه ، این دارو را باید تا آخر عمر مصرف کرد. آیا می توانم بطور تدریجی و در دراز مدت دارو را قطع کنم؟ با توجه باینکه فعلا هیچ مشکلی بابت بیماری اولیه ندارم آیا بخاطر نسیان و فراموشی گاه به گاه (پزشک متخصص فکر می کند فراموشی وابسته به سن است) لازم است دارو بتدریج قطع گردد؟
50 تومن بده یه روانپزشک متخصص برو..اینجا پزشک متخصص نداره..نقل قول:
20 سال فلوکستین زدی....سنتم زیاده ..شاید قطع کنی اعصابت نکشه سکته کنی خدایی نکرده بمیری...
50 تومن پول زیادی نیست...چون پزشک هم وزنت رو میبینه هم قدرت بدنیت رو بهت میگه چه جوری داروت رو قطع کنی..
شاید بگه مثلا 1 سال روزی 10 میل بزن...تا اعصابت بهویی ضعیف نشه..
چون قرصهای ضد وسواس و افسردگی ناقل عصبی به نام سروتونین رو تو مغز زیاد میکنن وقتی یهویی قطعشون کنی اون سرتونین میزانش تو مغز کم میشه و دچا رتکانش عصبی شاید خوابت بهم بریزه شاید خیلی ترسو بشی شاید از مرگ بترسی که نکنه تو خواب بمیری....
50 تومن ارزش نداره یه 50 تومن بده برو روانپزشک