-
شیرینی 50 میلیونی در رختکن استقلال
بانکدار استقلالیها آنقدر از برد در این بازی خوشحال بود که سر از پا نمیشناخت
انصاری آنقدر از برد استقلال در این بازی خوشحال بود که نمیدانست چکار باید بکند. او در اولین جملهاش در رختکن استقلال گفت 50 میلیون، پاداش برد شما در این بازی است.
این عضو پولدار هیات مدیره که در این بازی تبلیغ بانکش را روی پیراهن استقلال حک کرده بود، هم به هدفش برای تبلیغ در مسابقهای به یاد ماندنی رسید هم تیمش را برنده دید.
khabaronline.ir
-
یه تبریک دیگه از طرف یه پرسپولیسی دیگه :دی
خوب حال این عربا رو گرفت :27:
-
ضمنا مربی این تیم همون مربی است که سال پیش قهرمان باشگاه های اسیا شد
-
منم تبريك ميگم.
حيف گل سوم كه مردود اعلام شد.
-
منم اینا اول به استقلالیا و بعد به همه ایرانیا تبریک میگم :40:
محمدی فوق العاده بود،مجیدی مث همیشه،و خسرو عالی بود
جانواریو بد نبود ولی کاش سردار (مرفاوی) تعویضش نمیکرد تا اون از بازی رفت بیرون من دیگه نفسم بالا نمی اومد
دم سیاوش گرم،به قطع میگم هیچ بازیکنی به قدر سیاوش تو ایران دوندگی نداره،واقعا باهاش حال کردم ...
این سلطان سوتی امیرابادی هم نزدیک بود کار دستمون بده ولی خداییش هیشکه تو اون سمت نداریم باید یه فکری واسش بردارن ..
دفاع هم که کلا با ترس بازی میکرد ... باید مشکلاتشو برطرف کنن حتما با این وضعیت تا بریم دور حذفی دیگه واسه هوادارای مث من عمری باقی نمیمونه ...
البته تو این بازی شانس هم نباید نادیده بگیریم ..
بلاخره هرچی بود تموم شد و باید بازی بعدی با استیل اذین ببریمشون که سومین بار باشه که تو این فصل از ما میخورن
-
تبریک
دم همشون وهمتون گرم خداییش بعضی پرسپولیسیها هم دمشون گرم...فقط ایران براشون مهم بود.
اما استقلال به نظرم حملش خیلی خوب بود و دفاعش خیلی ضعیف.شکوری ومنتظری افتضاح بودن محمدی اگه تو دروازه نبود معلوم نبود چی می شد.فرهادم با این که خیلی موقعیت ارز دست داد ولی دمش گرم.
فقط محمدی و فرهاد مجیدی!
زنده باد استقلال
-
این جلو بودن صدای پیمان یوسفی هم آخره خنده بود... به خصوص سره صحنه پنالتی که محمدی گرفتش!!!:31:
-
تبریک به همه !
گل فرهاد گل کاشت :دی
-
دمشون گرم هم ذوب هم اس دیروز عالی بودند
-
دم استقلال گرم.رو عربا کم شد.