نظر دوستان در مورد HTC Desire چی هست؟ صفحه 3.7 اینچ AMOLED با تاچ خازنی، رم 576، سی پی یو 1GHZ. اگر مشکلی در مورد این گوشی هست لطفا راهنمایی کنید.
نظر دوستان در مورد HTC Desire چی هست؟ صفحه 3.7 اینچ AMOLED با تاچ خازنی، رم 576، سی پی یو 1GHZ. اگر مشکلی در مورد این گوشی هست لطفا راهنمایی کنید.
سلام
دوست من یه دونه desire خریده
چه طوری میتونه روش فونت فارسی نصب کنه
اگه لینکی سراغ دارین ممنون میشم کمک کنین
فعلا هیچ راهی که 100% مشکله دیزایر حل کنه هنوز بدست نیومدهنقل قول:
فقط برنامه هست برا sms اما سایتا را نمیشه
روت کردن هم رو دیزایر جواب نمیده و رام درس حسابیم براش نیومده که فارسیا حل کنه
درسته. فعلا بهتره با اس ام اس فارسی سر کرد و بعدا رام خوبی براش اومد گوشی رو روت کرد و رامش رو عوض کرد. البته به نظر من فارسی کاربرد زیادی نداره اونم با این اینترنت های کم سرعت مخصوصا همراه اول. ولی از همه نظر گوشی خوبیست مخصوصا کیفیت صفحه نمایش چون من کارم ویدیو گرافیک است و نمونه کارهام رو ریختم روی گوشی و کارام رو گوشی خیلی بهتر از تلویزیون دیده میشه :31:نقل قول:
باطریش هر روز که میگذره و ازش استفاده میشه بهتر میشه. الان بعد از 3 هفته من که کارم تو خونست و اگر استفاده اس ام اس و پاسخ به تلفن و چند تا عکس تو روز و کمی چرخیدن تو گالری راحت 3 روز جواب میده. البته با استفاده زیاد تا 2 روز و استفاده خیلی خیلی زیاد 1 روز.
سلام
دوستانی که زیاد با گوشی کار کردن نظرشون چیه ؟
من حقیقتا از گوشی خوشم اووومده
اما کیفیت فیلمبرداریش تو ذوقم خورد!
من تابحال با گوشیهای آندوئید کارنکردم .
میشه با استفاده از گوشی و وصل کردنش به نوت بوک به اینترنت وصل شد؟
نرم افزاری شبیه activesync داره که با gprs بشه اینکارو کرد؟
کسی توی این فروم این گوشی رو نداره؟؟؟؟
فایلهای ویدئویی mkv رو این گوشی میتونه پخش کنه؟
Euro HTC Desire to get Froyo this weekend, 720p video capture too
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه امین عزیز:31:کد:http://www.gsmarena.com/euro_htc_desire_to_get_froyo_this_weekend_720p_video_capture_too-news-1848.php
تنکس عزیزنقل قول:
دیگه با وجود گالاکسی
کی میره تو غار ؟ : دی
نقل قول:
نمیدونم چرا گالاکسی اصلا نمیره تو دلم !
از وقتیم دیدمش بیشتر ازش بدم اومده ! جنس بدنه پلاستیکه !!!!!!!!!!! :2::2::2: