یه مساله ای که من الان متوجه شدم اینه که ظاهرا شما بین عکس های نور کم و عکس با حساسیت بالا فرق میذارین. در صورتی که وقتی گفته میشه عکس در نور کم منظور همون عکسی هست که با حساسیت بالا گرفته شده. از این نظر پاناسونیک نویزش کمتر هست.
در مورد نمونه عکس هم همون لینکی که دوستمون داد خیلی خوبه. تو همون ریویو گفته که نویز HX1 روی حساسیت های بالا شدیده و عملا قابل استفاده نیست.
البته باید این نکته رو بدونید که زوم دیجیتال اصولا یک قابلیت فانتزی هست و نمیتونه معیاری برای خرید دوربین باشه. مهم زوم اپتیکال هست. کاری که زوم دیجیتال انجام میده اینه که از عکسی که روی سنسور نقش میبنده یه قسمتش رو جدا میکنه و بزرگ می کنه و بعد به شما نشون میده. مثل این می مونه که بعد از این که عکس رو گرفتین با کامپیوتر روی عکس زوم کنید (که مسلما کیفیتش خیلی پایین تر خواهد بود).
این موردی که دوستمون اشاره کردند احتمالا از نظر رزولوشن گفته اند. چون فکر نمیکنم از نظر کیفیت در حد یه دوربین فیلمبرداری باشه. مثلا مقایسه ی فیلمبرداری دوربین عکاسی و دوربین فیلمبرداری در شب این تفاوت رو محسوس میکنه.
این که باتری موقع فیلمبرداری زود خالی میکنه وضعیتیه که در مورد همه ی دوربینا وجود داره. و طبیعی هم هست. چون فیلمبرداری از عکس های پشت سر هم تشکیل شده و سیستم فوکوس دوربین هم به طور مداوم در حال کار هست و... .
در مورد memory هم به نظر من یه 8 گیگ کلاس 6 اگه بگیرید براتون کافیه. من خودم از مموری 4 گیگ کلاس 4 پاناسونیک استفاده میکنم و تا حالا احساس کمبود نکردم. چه از نظر فیلمبرداری HD و چه از نظر حجم فیلمبرداری و عکسبرداری و چه موقع عکاسی burst. قیمت خود دوربین الان باید حدود 420 باشه.
ببینید اگه کیف خودش مناسبه و دوربین به راحتی توش جا میشه از همون استفاده کنید. ولی متاسفانه تو ایران این چیزا دیده میشه که کیف یه مدل دیگه رو میذارن رو دوربین یا بدون کیف میدن یا به هر صورت با اون چیزی که تو خارج از کشور شما دریافت میکنید فرق داره. البته به فروشنده هم ربط داره. یکی ممکنه دوربین رو با مموری بده یکی دیگه بدون مموری.