دوست عزیر من سفارش میکنم قفل نگهبان را بذاری البته امنیت آن تقریبا نسبت به قفل های جدیدتر 50 درصد است ولی بد نیست در ضمن من قفل نگهبان را با کرکش دارم
IR protection
Printable View
دوست عزیر من سفارش میکنم قفل نگهبان را بذاری البته امنیت آن تقریبا نسبت به قفل های جدیدتر 50 درصد است ولی بد نیست در ضمن من قفل نگهبان را با کرکش دارم
IR protection
دوست عزیز لطف میکنی لینک بدی بهم امتحان کنم ببینم چجوره؟نقل قول:
آقا چي شد؟؟نميخواي نرم افزار رو بدي؟؟؟
سلام دوستان
نميدونم اينو بايد اينجا بگم يا نه ؟!
يه راهنماييه كوچيك ميخواستم راجع به قفل سي دي !
ميخواستم بدونم آيا برنامه اي هست كه سي دي رو جوري قفل كنه كه هيچ كاربري نتونه فايلهاي عكس رو از تو سي دي كپي كنه ؟؟
يه جورايي ميخوام كسي از عكسهاي داخل سي دي استفاده شخصي نكنه و هيچ راهي براي نسخه برداري از سي دي نباشه؟؟
آيا ممكنه؟؟!؟
پيشاپيش ممنون!
چه خلوت !!:دي
كسي نيست؟؟:44:
دوستمون یک سفارش راجع به قفل نگهبان کردند و رفتند.. کسی نمیتونه اون نرم افزار رو در اختیار من بذاره؟؟
شما از هر راحی هم بری به راحتی میشه با نرم افزارهایی مثل Snagit از صفحه نمایش عکس گرفتنقل قول:
و اون تصویر رو ذخیره کرد ، خود print screen ویندوز هم همینکارو می کنه
مشکلی نیست .. همین که نشه از راه های معمولی رایت زد کفایت میکنه واسه ی مننقل قول:
نکته ای که شما باید در نظر بگیری قفل گذاری بر روی DVD می تونه باعث ناسازگاری بر روی برخی از Dvd Rom ها بشه یا دستگاهای پخش فیلم و این زیانش بسیار بیشتر برای سودش خواهد بود بهترین پیشنهاد رو دوست خوبمان کرد که قیمت dvd رو به حداقل برسونی که کپیش زیاد سودی نداشته باشه اگر هم دنبال این هستی که اصلا کپی نشه مطمعن باش راهی نیست چون هر قفلی یک کلیدی داره .اگر این روش خوب بود مهران مدیری روی مجموعه قهوه تلخش قرار می دادنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
آیا روی فیلم چه CD و DVD می شود قفل ساده و کم هزینه ای گذاشت؟