دوستان گول شاتل را نخورید.
نقل قول:
من الان 2 سال میشه از پارس میگیریم. در کل سرعتش خوبه! البته سرویسی که من دارم دیگه ارائه نمیشه(چون سرویس های پارس تغییر کرده) من اگه فول تایم شبانه رو بزارم تا 3.2 گیگ میگیره. البته ماه رمضان و یه چند روز بعدش سرعت خراب بود ولی فکر کنم اون موقع کل کشور مشکل داشت. پینگش هم یه روز خوبه یه روز بعد(برای بازی)!
سلام.دوستان شاتل نگیرید. چرا ؟
چون همه کل ایران دارن تایید میکنن ... کردنشو. 22 شهریور سرویسم شروع شد تا 26 روز خوب بود و 4 روز اخر هم محدود کردن منو با سرعت 1 تا 5 کیلوبایت.بهشون زنگ زدم گفتن وقتی دوباره تمدید کنی رفرش میشه و بر میگرده به حالت قبل.این هفته جمعه ساعت 12 شب تمدید کردم زدم رو دانلود یک فایل 499 مگابایتی که رسیو منو سایت زده 700 مگابایت ! خلاصه خودم از قصد زیاد دانلود نکردم که منو دوباره محدود نکنن ولی باز شب بعدش منو محدود کردن. دیشب رفتم نمایندگی شاتل (کشوری) اون زنه مدیر نمایندگی گفته این محدودیت دوباره شما به خاطر ماه قبلته و تا چند شب دیگه دانلود نکنی خوب میشه
دیشب کلی باهاش صحبت کردم میگه ما خودمونم نمیدونیم ! عجبا !
خدایی مخابرات 13 تومان میدی 256 میگیری با 8 گیگ.تازه میدونی هم 8 گیگ فیکس میتونی دانلود کنی. یا پارس انلاین که دیگه عالیه. ولی حیف که منطقه ما (کشاورز) را ساپورت نمیکنه ....