یعنی نمیشه چند برنامه رو با هم باز کرد؟:19:نقل قول:
استار تسک منجر داره؟؟؟
Printable View
یعنی نمیشه چند برنامه رو با هم باز کرد؟:19:نقل قول:
استار تسک منجر داره؟؟؟
چرا میشه، جفتشون میشه ولی کوکی با اون دکمه وسطی که دوکار مهم رو انجام میده کارتو خیلی سریع راه میندازه....یعنی وسط برنامه دکمه رو میزنی، میری سریع تو یه برنامه دیگه، ولی استار باید دکمه قرمزه رو بزنی، بعد Minimize بزنی بعد اگه دوباره خواستی بری تو، باید وارد منو بعد Applications بشی بعد بری اون برنامه رو دوباره باز کنی....نقل قول:
یعنی نمیشه چند برنامه رو با هم باز کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی هردوشون میشه تم ریخت؟
موندم بین این دوتا...:19:
کوکی تسک منجر داره...
استار Fake Call داره:دی
به نظرتون کدوم رو بگیرم؟؟
جدا اینقدر فیک کال برات اهمیت داره!؟ :دی خوب من شمارمو میدم، هر موقع نیاز داشتی یه میس بده، من بهت زنگ میزنم، 24 ساعت شبانه روز، نگران خرجش هم نباش :دی :دی :دینقل قول:
کوکی تسک منجر داره...
استار Fake Call داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من خودم یه بار استفادیدم! :دی
نبابا...آخه...هیچی...:دینقل قول:
جدا اینقدر فیک کال برات اهمیت داره!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب من شمارمو میدم، هر موقع نیاز داشتی یه میس بده، من بهت زنگ میزنم، 24 ساعت شبانه روز، نگران خرجش هم نباش :دی :دی :دی
یعنی چی که میگن کوکی 3بعدی و استار 2بعدیه؟؟:19:
آقا شما میدونی چیکار کن؟! کوکی بخر، بعد با استار من عوض کن :دی :دی :دی
سه بعدی که نیست، شبه سه بعدیه، وقتی میری دسکتاپ دوم، یه حالت انیمیشن سه بعدی مانند میره....نقل قول:
یعنی چی که میگن کوکی 3بعدی و استار 2بعدیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نمیشه....نقل قول:
آها....خیلی ممنون حسین جان...(حسین؟:دی)
راستی این شتاب سنج واسه چرخش خودکار خوب عمل میکنه؟؟؟واسه فیلم دیدن اذیت نمیکنه؟؟؟(هردو گوشی)
الان دیگه فکر کنم سلیقه ای باشه...استار یا کوکی...مسئله این است.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میشه...درسته حسین...نقل قول:
آها....خیلی ممنون حسین جان...(حسین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ببین هیچی تجربه نمیشه....سعی کن جورشون کنی با دوتاشون کار کنی....کجا میشینی؟نقل قول:
الان دیگه فکر کنم سلقه ای باشه...استار یا کوکی...مسئله این است.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]