منم میگم HD2
البته آیفونم خوبه ولی HD2 یه چیز دیگس
صفش اندازه کل آیفونه خیلی حال میده بعدشم اگه همین اولش بگیری هیچکس نمیشناستش وقتی دستت ببینن کفشون میبره ولی آیفونو دیگه همه دیدن
Printable View
منم میگم HD2
البته آیفونم خوبه ولی HD2 یه چیز دیگس
صفش اندازه کل آیفونه خیلی حال میده بعدشم اگه همین اولش بگیری هیچکس نمیشناستش وقتی دستت ببینن کفشون میبره ولی آیفونو دیگه همه دیدن
محتوای مخفی: :دی
محتوای مخفی: شسیشسیبرلقثرذل
تموم شد:دی
دوست عزیز بیا برو آیفون بگیر هم خیال خودت رو راحت کن هم خیال ما.اگر دنبال یه گوشی هستی که باهاش حال کنی از نظر سرعت و سرگرمی برو سراغ آیفون.hd2 بدرد سرگرمی و این چیزا نمیخوره یه گوشی بیزینس هست.اما اگر میخوای با گوشی حرفه ای کار کنی و سرگرمی برات مهم نیست همون hd2 رو بگیر.
همین و بس.............
داش من اول هم گفتم كه فقط كلاسش مهمه :دي
مثل اينكه همه نظرشون رو آيفون
بله مون آیفون رو بگیر اصلا بازی هاشو دیدی؟ می خوای اوت پتاب کنی گوشی رو تکون میدی!
مولتی تاچ داره با دوتا انگشت رو صفحه می کشی عکس زوم میشه
خلاصه با HD2 کلاس خاصی نمیشه گذاشت از نظر من غیر از اینکه LCDش بزرگه و اینا
البته تاچ اچ دی2 هم گزینه ی بسیار مناسبی میباشد حالا چرا دوستان در موردش این طور میگن را نمیدونم.
ولی در کلا اچ دی2 از لحاظ سخت افزاری بسیار قوی میباشد حتی از ایفن هم قویتر.
ویندوز 5/6 هم روش نصبه که چیزه جالبیه......
ببینین وقتی HD2 بیاد گرونه حدود 1 تومن ولی حتما پس از یه مدت تا 700 تومنم میاد
در ضمن HD2 دنیاله همون Hd هست و آپگرید شده و قابلیت عجیب جدیدی بهش اضافه نشده
LCDَ ش هم درست بزرگتر ااز آیفونه ولی چون وینموبایله 65 هزار رنگو نشون میده ولی آیفون 16میلیون
هیچ کدوم از این گوشی ها دوربین درست حسابی هم ندارن با اینکه 1میلیون پول میدی ... اگه میتونی صبر کن cpu های 1 گیگا شرکت هایی نظیر سونی و سامسونگ در راهه که علاوه بر تمام این مزیت ها دوربین های خوبتری هم دارند ...تنها تا انتها سال این گوشی ها وارد بازار میشن
دوستمون گفت:نقل قول:
و دوربین آیفونم کیفیتش خیلی بالاست با این که 3 مگاست کیفیت فوق العاده ای دارهنقل قول:
دوربينو اينا اصلا مهم نيست برام
دوستان تا حالا نظرشون رو گفتند منم نظرمو بهت میگم.نقل قول:
اینم که میگم بهت بر نخوره منظور بی احترامی نیست فقط چون تاثیر گذاره داره میگم.
دوستای دیگه هم لطفا جبهه گیری نکنند من روی سخنم با این دوستمونه.
ببین اگر زیر 20 سال داری و از جینگولک بازی خوشت میاد و دوست داری همه چیز در برنامه ها برات راحت باشه برو آیفون بگیر.
اما اگر دوست داری حرفه ای کار کنی و کلاس گوشی هم برات مهمه و سنت هم دیگه از این کارها گذشته یکی از این 2 گوشی زیر رو بگیر پشیمون نمیشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی HTC Touch Pro2 با Manila 2.1
دومی HTC Touch HD2 با HTC Sense 2.5