تکرارش کیه؟؟
Printable View
تکرارش کیه؟؟
من ندیدم یکی خلاصشو بگه
به نظر من قسمت دومش به نسبت قسمت اولش، افت کرد... هر چند هدفش اضافه کردن یه موضوع جدید به فیلمنامه بود:20:
به هر حال به نظر میرسه، شروع اختلافات در مدیریت رستوران کلید خورد!!:27:
به نظر من سریالی که پرویز پرستویی توش بازی می کنه ارزش وقت گذاشتن رو داره.پس مطمئن باشید سریال خوبی از کار در می یاد.
یه سوال............خیلی داره روم فشار میاره..........از کی تا حالا خانواده یک (اسمش همین بود؟) شبا پخش میشه؟........:31:
ولی نمیشه که! کل رستوران نشستن تلویزیونو دیدن و لب به غذا نزدن در حین پخش؟ تازه مگه همه می شناختن معتمد آریا رو؟ خیلیا هستن که برای اولین بار میان یه رستوران...
در هر حال هنرمند ، واقعاً هنرمنده...به خصوص اینکه با این تیم بازیگر همراه باشه...
دوستی هم که به کاکتوس ایراد گرفتند ، به نظرم یکی از بهترین سریال های طنز انتقادی این چند سال بود...خیلی هم نقدهای روشنفکرانه و ریز و تیزی داشت...کلی هم تابوشکنی داشت زمان خودش...دیش ماهواره رو یادتونه کتلمیان زیر پارچه انداخته بود فکر می کرد هیچ کس نمی فهمه!؟
اون قسمت چی شد!!!!!!!!!
این قسمتش چقدر چرت بود....!!:13:
تاييد ميشه!:41::13:نقل قول:
راستي خيلي وقت پيش اين پرويز پرستويي و معتمد اريا يه فيلم سينمايي هم فكر كنم بازي كرده بودن كه موضوعش همين بود...يعني معتمد اريا رييس پرستويي ميشد...كسي اسم فيلمه رو يادشه؟
من تازه دیشب یه قسمتشو دیدم ! اینجا که هر کی تو فیلم "بیست" بازی کرده تو این سریال هم دقیقا همون نقش رو داره !!
چقدر هم محتوا داره این سریال :27: (یا اینکه قسمت قبلش اینطوری بود و به نظر من رسید)