قیمتش تهران 1.550 هست در نمایندگینقل قول:
در مورد اختلاف قیمت بد نیست بودنید مدل g10 با قیمت جهانی 800 دلار عرضه میشه و اینجا دو برابر به فروش میرسه.
این اختلاف قیمت ها نجومی فقط و فقط مختص ایران عزیز هست .
Printable View
قیمتش تهران 1.550 هست در نمایندگینقل قول:
در مورد اختلاف قیمت بد نیست بودنید مدل g10 با قیمت جهانی 800 دلار عرضه میشه و اینجا دو برابر به فروش میرسه.
این اختلاف قیمت ها نجومی فقط و فقط مختص ایران عزیز هست .
ممنوننقل قول:
ولي پاسخ سوال دوم رو ندادين
علت اختلاف قيمت دو مدل G10 و S10 در چي هست؟
با توجه به اينكه تفاوت چنداني در مشخصات با هم ندارن
برتری های مدل g10 به طور کلی کنتراست بالاتر,مشکی عمیق تر,تکنولوژی neopdp,مصرف برق پایین تر درخشش تصویر بیشتر,دکور شیک تر و.....نقل قول:
سلام و ممنون بابت پاسخنقل قول:
و بازم دو سوال
1- يعني مدلهاي S10 از تكنولوژي neopdp استفاده نميكنن (همراه با كمي توضيح اين تكنولوژي)
2- با خوندن پستهاي ديگه اين تالار متوجه شدم كه مدلهاي پانا داراي مشكل upscaling هستن (اگه درست نوشته باشم البته)
اينو هم توضيح بدين كه يعني چي و آيا اين مشكل براي يه TV حاد هست
مرسي
s10 تکنولوژی neopdp رو نداره , این تکنولوژی اختصاصی پاناسونیک مزایاش مصرف برق رو نسبت به نسل قبل پلاسماها به طور محصوصی کاهش داده و در حالت نرمال 290 وات مصرف g10 هست .در حالی که در نسل قبل در مصرف نرمال این عدد به بالای 400 وات می رسید ,درخشش تصویر در این تکنولوژی بیش از دو برابر شده و.....نقل قول:
upscaling یعنی پردازش تصویر , این تلویزیون در تصاویر sd یا معمولی نسبت به تصاویر hd عملکرد ضعیف تری داره,که فقطم مختص این تلویزیون نیست همه تلویزیون های HDTV بازار در تصاویر sd آنطور و باید تمرکزی ندارن اسم این تلویزیون ها هم مشخصه HDTV البته به نظر من این تلویزیون در تصاویر SD فوق العاده عمل میکنه نسبت به مدل ها و برند های دیگر .
یکی دو تا از دوستان حساسیت زیاد و بی خودی به خرج دادن در این مورد . خیلی از دوستان هم این مدل رو خریداری کردن کاملا راضی بودن .
اميرجان ممنون از زحماتي كه ميكشيد
پس به نظر مياد با اين تفاسير خريد G10 ارزش پرداخت 400 تومن اضافه پول رو داشته باشه
مرسي
با سلام خدمت دوستان
به نظر شما با توجه به پايين اومدن قيمت G10 طي دو هفته اخير و همينطور قيمت جهاني اون كه حدود 850 دلاره ،
باز هم احتمال كاهش قيمتش اين روزها هست ؟!...
من اين روزها قصد خريدش رو دارم و با اطمينان از كيفيت تصويرش يكراست ميخوام جمهوري بخرم بيام ..
با اينكه خودم شديدا Sony باز هستم ولي در اين مورد و در اين حدود قيمت سوني رو حتي مدل w550 رو رقيب نمي بينم!
سلاماز دوستان خوب چند تا سوال براي خريد 42g10 داشتم : هر چه منتظر مونديم كه سري v بياد شايد قيمت g را هم پايينتر بياره نشد، فكر مي كنيد اميدي به كاهش بيشتر قيمت هست و كي ؟شنيدم تو فروشگاه هايپراستار كه در غرب تهران بازشده به قيمت 1510 ميدن ... آيا كسي خبر داره كه درسته و گارانتي اش هم مشكلي نداره ؟ و در موقع خريد چه چيزهايي را بايد چك كنيم تا بعد مشكل نخوريم؟ از مارك و نوشته ها گرفته تا سلامت سيستم ؟ آيا بايد سيستم را كامل روشن كنند و همه چيز را امتحان كنند يا بسپاريم به گارانتي و بدون دقت خريد كنيم ؟مثلا اين داستان 3 تا پيكسل سوخته و ... براي پلاسما هم هست ؟و اخر اينكه چه چيزهايي بايد همراش خريداري كنيم ؟ مثل كابل اضافه و ....خلاصه اينكه محل خريد خاص و مطمئني معرفي مي كنيد ؟با تشكر.
قربونت داداش عزیز خرید خوبی داشته باشی وظیفه بود .
یکی از دوستان من دیروز این تلویزیون رو در بوشهر خرید 1.600 در حالی که در تهران 1.550 هست اگرم چونه بزنی و فروشنده با انصافی باشه میشه تا 1.530 هم آوردش .
نمی دونم چرا شهرستان ها بر خلاف دیگه مدل ها از برندهای دیگه این مدل قیمت بالاتری داره ! این دوستم که در بوشهر بود قیمت s10 رو داد با تهران یکی بود . اما g چند تا دیگه از دوستان هم قیمت شهرستان رو می گفتن با تهران اختلافای 50 60 و حتی 100 تومنی داشت .
نمایندگی باید قیمت ثابتی داشته باشه همه جای کشور ,به هر حال شما اصفهان تشریف داری قبل از خرید بهتر این نکته رو گوشزد کنی ,شاید با قیمت کمتری خریداری کنی این مدل رو .
اين كه خوبه شهر ما 200 تومان اين مدلو گرونتر ميدن!!نقل قول:
اتفاقا امروز رفتم يكي از نمايندگي هاي پانا به اين قيمت اعتراض كردم طرف با كمال آرامش گفت خوب زنگ بزن تهران بگو كه ما داريم گرون ميديم! البته من اين كارو دو هفته پيش كردم و گفتن باشه پيگيري ميكنيم ولي هنوز خبري نيست. :13: