یک سوال!؟نقل قول:
ضریب هوشی شما چقدر هست؟
عزیز اینجا بحث سر گرافیکهای اینتل هست که معمولا رم ندارن! و Dedicated memory رو از رم سیستم کم می کنند! متوجه هستید!؟ گرافیک های اینتل! خودشون رم ندارند! بازم توضیح بدم!؟
یک سوال!؟نقل قول:
ضریب هوشی شما چقدر هست؟
عزیز اینجا بحث سر گرافیکهای اینتل هست که معمولا رم ندارن! و Dedicated memory رو از رم سیستم کم می کنند! متوجه هستید!؟ گرافیک های اینتل! خودشون رم ندارند! بازم توضیح بدم!؟
حالا کم کم دارید قانع میشید.نقل قول:
بیزحمت یه بار دیگه تاپیکو از اول بخون.
اولش میگی گرافیکهای انبرد مموری ندارند
بعد میای میگی: نه!من گفتم این مدلش نداره!
شب خوش.موفق و موید باشی تو زندگی.خدا نگهدار.:40:
شما نمی خواهید بفهمید یا واقعا نمی فهمید؟نقل قول:
گرافیم انبورد گرافیکی نیست که روی برد سوار هست! گرافیکی هست که مموری نداره! اصلا گرافیم 8600 انبورد نیست!
دوم اینکه من هنوز هم میگم گرافیکهای انبورد معمولا مموری ندارن!
شما هنوز تفاوت بیت INTEL 4500 با GForce 8600 رو نمی فهمید! بعد اومدید اینجا از هر پست یک خط خوندید و برای خودتون نظر میدید!
این حرف رو دیگه جای دیگه نزن.نقل قول:
Dedicated نقطه مخالف Share هست.
رم Dedicate شیر نیست.
به رم Share هم دیگه Dedicate نمیگن.
اسمش روشه.
یه جای اینکه انقدر اطلاعات غلط بدین سعی کنید یکم در این مورد تحقیق کنید .
در مورد خودتونم توصیه میکنم!نقل قول:
Dedicate یعنی اختصاصی! این مموری Dedicate ممکنه مال خود گرافیک باشه یا از رم سیستم کم کنه! دقت کنید که میگم کم کنه! مموری اشتراکی یا شر کم نمیشه و فقط بعضی وقتها به کمک گرافیک میاد!
تا حالا پشت کامپیوتری نبودید که گرافیک انبورد داشته باشه مثلا 64 یا 128 مگ!؟ در اینجور سیستم ها اگه دقت کنید به میزان گرافیک از رم کم شده! مثلا اگه گرافیک 128 انبورد باشه و رم 512 سیستم به صورت خودکار رم رو 384 نشون میده و گرافیک هم 128 اختصاصی نشون میده! ببینید بحث این با شر و به اشتراک گذاشتن جداست!
درسته اختصاصی نقطه مقابل اشتراکی هست! در مموری اختصاصی تنها چیزی که 100% هست اینه از اون میزان مموری فقط به عنوان مموری گرافیک استفاده میشه! حالا ایم مموری اختصاصی ممکنه از رم کم بشه یا مخصوص گرافیک قرار داده شده باشه!
نقل قول:
تا حالا پشت کامپیوتری نبودید که گرافیک انبورد داشته باشه مثلا 64 یا 128 مگ!؟ در اینجور سیستم ها اگه دقت کنید به میزان گرافیک از رم کم شده! مثلا اگه گرافیک 128 انبورد باشه و رم 512 سیستم به صورت خودکار رم رو 384 نشون میده و گرافیک هم 128 اختصاصی نشون میده! ببینید بحث این با شر و به اشتراک گذاشتن جداست!
نقل قول:
Video
Graphic adapter
Intel GMA 4500M
Maximum graphic adapter memory
1759 MB
Dedicated video memory
64 MB
چرا بحث رو به بیراهه بردید؟
حالا من چه جوری گرافیک لپتاپمو ماکزیمم کنم؟
رم بخرم یا سیستم عامل عوض کنم؟
من که نفهمیدم چرا شما دعواهای بینتجیه میکنید؟
من توصیه میکنم اول ویندوز 7 رو نصب کنید تا مشخصات دقیق رو ببینید و میزان شر رو بدونید!نقل قول:
بازم میگم سیستم من تو xp کلا شر نمیکنه! و فقط تو ویستا و 7 این کار رو انجام میده!
میزان شر به میزان رم بستگی داره!(البته نه همیشه) مثلا فکر کنم تو 2 گیگ حدود 700 مگ فقط شر میکنه! ولی با زیاد شدن رم این میزان هم زیاد میشه تا شر به ماکسیموم خودش برسه!
البته فکر نکنم تاثیر محسوسی داشته باشه!
بهتره یه مرور کلی داشته باشیم:(واسه اینکه بعداً زیرش نزنی که چی گفتی!)
نقل قول:نقل قول:تا اینجا شما قاطعانه میگید که گرافیکهای آنبرد به هیچ وجه مموری مستقل ندارن.نقل قول:
و مموری Dedicate یعنی: حافظه ای که از رم سیستم به گرافیک اختصاص داده میشه!
(این تعریف مموری share شده هستش و شما اشتباهاً در مورد مموری اختصاصی داری میگی)
تا جایی که مادیدیم بعضی از کارتهای گرافیک از بایوس حافظه ی share شدنشون تنظیم میشه و تو xp هم مشکلی نداشته.نقل قول:
اینجا هم خیلی قاطعانه میگید گرافیک های آنبرد به هیچ وجه مموری که مال خودشون باشه ندارند و هر چی هست از رم سیستمه!نقل قول:
بعدش باز دوباره تمام حرفهای خودتون رو تکذیب میکنید و میگید:نقل قول:
این وسط ممکنه گرافیکی هم باشه که خودش رم داشته باشه!
من گفتم گرافیک نوت بوک من 256 mb هستش و ddr3...شما هم گفتید کو مدرکت!؟ اگه مال شما ddr3 مال من ddr15!نقل قول:
بعدش خیلی راحت میگید که:از کجا میدونی که 256 mb رم داره کارت گرافیکت؟!
اینجا هم کلاً بیخیال مموری Dedicated میشید و میگید اصلا بحث ما سر یه چیز دیگست!(چون دیدید که تو بحث Dedicate در اشتباه بودید!)نقل قول:
بعدش هم میگید چون در بحث دیگه (تاپیک دیگه)کم اوردید اومدید دارید جبران مکنید.جالبه دوستان برن تاپیک دیگه رو ببینن تا بدونن چه سوتی دادی اونجا!(مخصوصاً ترجمه ی اخر ایشون رو بخونید!)
اینجا باز دوباره میرید سر بحث خودتون و باز میگید که مرغ یه پا داره! و گرافیکهای آنبرد بدون استثنا از خودشون هیچ گونه مموری ندارند و همش از رم تامین میشه!نقل قول:
اینجا هم باز میگید Dedicate مموری از رم کم میشه!نقل قول:
عزیز من اگه از رم کم بشه که میگن share مموری دیگه اسمشو Dedicated نمیزان که!!!
اینجا هم یه تعریف دشمن شکن از گرافیک انبرد میکنید که باید تو تاریخ کامیوتر ثبت بشه:نقل قول:
گرافیک آنبرد گرافیکی است که مموری ندارد!
در زیر هم با توجه به توضیحاتی که به شما دادم برای هزارمین بار حرفتون رو عوض کردید و حرفهای منو به خودم آموزش داید:
نقل قول:
در قسمت قرمز میاید حرفهای اشتباه قبلی رو تکرار میکنید.باز در قسمت سبز کم کم کوتاه میای!نقل قول:
ببخشید که سرتون رو درد اوردم.
من از اول هم نمیخواستم وارد بحث بشم چون معمولا بحث با افرادی که لحن صحبتشون دوستانه نیست و به اشتباه خودشن اعتراف نمیکنن کاملا بی فایده است.
ولی وقتی دیدم ایشون با توهین و دعوا قصد به کرسی نشوندن حرف اشتباهشون رو دارن از سر اجبار وارد بحث شدم و باقی ماجرا ...
اینپست آخر من تو این تاپیک هستش و فقط قصد داشتم مستند سازی کنم حرفای ایشون رو تا با خوندنش هر کسی بتونه نظر بده.
با تشکر از همه
موفق باشید.
خدانگهدار.
بابا یکی بیاد به این جناب بفهمونه فرق اختصاصی با اشتراکی چی هست!نقل قول:
هر گرافیکی مموری اختصاصی داره! ولی! ولی ممکنه این مموری مال خود گرافیک باشه سازنده همراه با گرافیک اون رو بده و مخصوص خودش باشه! یا خودش مموری نداشته باشه و بصورت کاملا اختصاصی از رم کم بکنه و به سیستم اجازه استفاده از اون قسمت از رم رو برای محسبات نده! در این حالت به میزان رمی که به گرافیک اختصاص پیدا میکنه از رم کم میشه! ایم در مورد رم اختصاصی گرافیکهایی که رم ندارن!
حالا وقتی شر میکنه یعنی به اشتراک میزاره! از ایم بخش رم هم سیستم میتونه استقاده کنه هم گرافیک! این هم میشه مموری اشتراکی!
درضمن شما لطف کن بگید منظور من از گرافیک انبورد چی هست! من بیشتر از 10 ساعته نتونستم بهت بفهمونم که اینجا بحث گرافیکهای ATI و Nvidia که به همراه با گرافیک رم هم دارن نیست! اینجا بحث سر گرافیکهای اینتل هست که از مموری اصلی یا همون رم استفاده میکنن!
البته باز شک دارم که شما تفاوت بین اشتراکی و اختصاصی رو فهمیده باشید!
اگه کسی زبون این آقا رو میدونه بهش توضیح بده! من با فارسی سعی کردم نشد!:41:
درضمن سعی نکن با گلچین کردن پستهای من منظور منو یک جور دیگه جلوه بدی! هر جا خوبه باشه! هر جا که بده حذف کنی!
دوستان عزیز مواظب بحث باشید ، بحث کردن مفید هست و من هم موافق ، ولی سعی کنید در چارچوب دوستانه ای بحث کنید تا مشکلی برای خودتون و تاپیک پیش نیاد ( اخطار / قفل شدن تاپیک )
با تشکر