با تشكر از- ميلكي وي -عزيز براي ادامه بحث؛
نقل قول:
این نکته رو بگم که اصلاً اندازه گیری Flopsها همگی تئوری هست و تستی برای اندازه گیری واقعی وجود نداره یا من نشنیدم،
با نهايت احترام خدمت شما بايد عرض كنم كه راه به دست آوردن قدرت يك پردازشگر چه جي پي يو و چه سي پي يو
يكي، ركوردهايي است كه از خود به جا مي گذاره مثلا cpu رو در اپليكيشنهاي مختلف مي سنجن يا كارت گرافيك رو در گيمهاي مختلف
و ديگرراه تست؛ نرم افزارهاي خاص اين كار، مثل ساندرا پرو است و در همه اونها تا اونجايي كه اطلاعات ضعيف من به من كمك مي كنه فلاپس مخصوصا در سي پي يو ها جزء يكي از معيارهاي اصلي بيان
قدرت يك پردازشگر هست(البته mips هم هست) و اين چيزي هست كه در همه تستها در دنيا رايج است و البته در كارت گرافيك معيارهاي ديگه اي علاوه بر فلاپس، مخصوص وجود پردازشهاي
گرافكي وجود داره
بنا بر اين نمي تونيم بپذيريم كه اين معيار ها كلا ارزشي نداره ، البه مطلق نيستن
نقل قول:
مثلا GPU مثل 8800GTX که قدیمی شده توانایی دستیابیه به حداکثر 518 گیگافلاپس رو داره یا چرا راه دور بریم GPU مثل Geforce GTX 280 توانایی رسیدن به حداکثر 993 گیگافلاپس
رو داره برای 4870 ادعا کردن به 1.2 ترافلاپس میرسه یا شگفتی جدید 2.15 میلیارد ترانزیستوری یعنی ATI 5870 که تازه هم تست شده توان 2.7 ترافلاپس رو نمایش میده!!
من هم قبول دارم كه قدرت پردازشي gpu ها خيلي بالا ست و لذا امروزه برنامه هايي براي استفاده از اين قدرت در همه اپليكيشنها و نرم افزارها ، علاوه بر گيم ؛ داره شكل مي گيره.مثلا يك كارت گرافيك g8600 gt به تنهايي قدرت پردازشي برابر با 75 گيگا فلاپس داره كه بيشتر از كور اي 7 965 با 69 گيگا فلاپس است و اگه بشه كه داره مي شه اون وقت كارهايي مثل كا نورت واديت فايلهاي ويديويي سنگين وگرافيك بالا و خيلي ديگر از پردازشهاي سنگين خيلي سريع انجام خواهد شد
نقل قول:
و Core i7 920 مثلا 50 مگافلاپس
البته قدرت كور اي سون 7 920 ،50 مگا فلاپس كه نه حدود 50 گيگا فلاپس مي باشه و صد البته كه يك ازپردازنده هاي قوي عمومي است بر خلا ف سل كه عمومي نيست.
نقل قول:
در ضمن او رقم 2 ترا فلاپس هم برای RSX + Cell دروغ یا اشتباه محساباتیه روی هم حداکثر به یک و خوردهای میرسن
البته رفم دو ترا فلاپس در همه سايتهاي معتبر و غير معتير ذكر كردن كه سهم سل 200 گيگا فلاپس و سهم آراس ايكس ،پردازنده گرافيكي ؛ چيزي حدود 1800 گيگا فلاپس مي باشد. قدرت سل كه طراحي اون
به طور اختصاصي توسط سوني و توشيبا و اي بي ام انجام شده ، چيزي نيست كه من بگم بلكه الان هنوز بعداز چند سال از ارائه اين پردازنده صحبت از يافتن راههايي براي استفاده از قدرت اين پردازنده است
.مثل ايجاد شبكه جهاني توسط ps3 داران براي كمك به پردازشهاي بسيار سنگين و كمك به تحقيقات علمي كه فايده بشري داردو استفاده در ابر كامپيوترها كه با كمي سرچ در اخبار مربوط به سل به راحتي
به دست مي آيد.
البته ممكنه كسي بگه سل ، پردازنده مربوط به 4 سال قبله و امروزه پردازنده هايي مثل كور توهاي سري 8000 و كوادهاي سري 9000 و آي 7 ها ساختارهاي جديد تري دارند و مسئله تنها قدرت نيست. يعني
همانطور كه كارت گرافيكهاي جديد قابليتهاي جديد دارن، پردازنده هاي جديد هم قابليتهاي جديد دارن كه اين مسئله قابل بر رسي است و اگه دوستان چيزي مي دونن بگن.
نكته ديگه اينه كه گر چه كات گرافيكهاي جديد قابليتهايي دارند كه ps3 به دليل قديمي بودن اون رو نداره اما هر كارت گرافيكينمي تونه با قدرت گرافيكي ps3 برابري كنه و شما بايد كارت گرافيكي قوي داشته باشيد
در هر حال اي نو در نظر بگيريد كهrsx در همه بازيها فريم پايدار 50 رو حد اقل در رزولوشن 1024.768 ارائه مي كنه كه اين هم چيز كمي نيست.و البته ادعاي قدرت ارائه تا 19200.1.080. رو هم دارن كه در عمل چنين چيزي معلوم نيست اما اگه دوستان خودشون تست كردن و يا ديدن بگن.
نقل قول:
باز هم این بحث های قدیمی شروع شده ولی خوبه یک سری از اقایون که کنسول دارن اینو بدونن که درسته که نسبت به کنسول خودت حساسی ولی یک سری واقعیت ها هست که باید قبول کنی.
البته ما قصد تكرار بحثهاي قديمي رو نداريم و هدف؛ بحث دقيق و بدون تعصب در مورد ا ينه كه كدوم قويترن و از چه بعد و نه اين كه كدو م بهترن.
در منزل ما ps2 هست اما به دليل گراني بلوري ps3 نخريديم ،عوضش 4870 ايكس 2 داريم ،اما قرار بر عدم تعصبه و اگه شما پستهاي قبلي رو كامل ديده باشيد ؛هم به مزاياي كنسول اشاره شد و هم به برتري گرافيكي pc .
اما برتري يكي نبايد باعث بشه قابليتهاي ديگري رو ناديده بگيريم مثلا برتري سل بر پردازنده هاي pc چيزيه كه همه به اون اذعان دارن فقط خواستيم ببينيم ا ين برتري در چه بعد و تا چه حدي است.
نقل قول:
من فقط میخوام اینو بگم که مقایسه ی این دو تا هیچ وقت به نتیجه ی قابل ملاحظه ای نمیرسه چرا ؟ چون این دوتا برای رقابت ساخته نشده اند و هر کدوم رو برای یک کاری ساختند.
...من خودم به شخصه دوست دارم با یه کنسول بازی کنم تا یه pc فوق العاده
البته اين هم خيلي نمي تونه درست باشه ، قطعا معيارهايي براي مقايسه قدرت پردازش و گرافيك اين دو وجود داره كه ما هم به اون تا حدي اشاره كرديم .البته چون هر دوشون مزاياي منحصر به فردي دارن هيچ يك نمي تونه اون يكي رو از ميدان يه در كنه.
من هم خودم خيلي علاقمندم در اينده يك وي wii تهيه كنم در هر حال بازي با كنسول لذت بخش است اما بحث ما، بر رسي قدرت اين دو است.
مثلا من به شخصه تا ايتجا به اين نتيجه رسيده ام مزاياي عمد هاي كه 360 و سوني (البته به لحاظ قدرت) دارن عبارت است از:
قدرت بالاي پردازشي پردازنده، فريم خوب و پايدار
اما در pc هم به نظر مي رسه اين مزايا وجود داره : رزولوشنهاي بالا،جلوه هاي گرافيكي جديد تر،امكان دستيابي در تعداد قابل توجهي از بازيها به فريم هاي بالا تر از 60 در صورت داشتن گرافيك و پردازنده قوي
البته در pc اگه گرافيك ضعيف باشه بالا بردن رزولوشن منجر به افت شديد فريم و بيكيفيت شدن بازي مي شه ونيز نمي شه از همه جلوه ها وجزئيات جديد گرافيكي بهره مند شد.