:دی!
amoled چه ربطی به زاویه دید داره؟!
amoled یا همون oled خودمون فقط در کیفیت تصویر و کاهش مصرف باطری تاثیر داره
اطلاعات بیشتر از stream:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258888
Printable View
:دی!
amoled چه ربطی به زاویه دید داره؟!
اطلاعات بیشتر از stream:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258888
اینو هم داشته باشین تا بعد:دی
نقل قول:
تنها عیب جدی صفحات OLED کم بودن طول عمر آنهاست. پیکسل های OLED فعلی حدود 14.000 ساعت عمر می کنند. (583 روز در صورت استفاده 24/7 یا 3 سال و دو ماه در صورت استفاده 12 ساعت در روز) .
نقل قول:
حداقل میرفتی چند تا عکس یا فیلم میدی ... بعد ! :31:
amoled چی؟ .. غیر از اون الان تلویزیون های led یعنی فقط یک سال عمر میکنه !
شما که دیدی بگو چه فرق هایی جز:نقل قول:
حداقل میرفتی چند تا عکس یا فیلم میدی ... بعد !
میده ما بدونیم:دینقل قول:
گفتم که! زاویه دید رو خیلی بهتر میکنه .. مثلا شما از یک زاویه غیر مستقیم نگاه کنی انگار داری مستقیم نگاه میکنی .. این عمل خودشو تو دیدن فیلم بیشتر نشون میده مثلا گوشی رو تکیه میدی به دیوار و چند نفر دورش میشینن .. amoled در کیفیت تصویر ارائه شده به همه اونها مساوی عمل میکنه ...
اما tft به دلیل نگه داشتن نور صفحه پشتش هر چی زوایه دید رو بیشتر میکنی نور بیشتری میبینی تا کم کم کلا هیچی نمیبینی .. به این صورت که اگه گوشی رو تکیه بدی به دیوار بهترین تصویر رو به نفری که مسقیم نشسته تحویل میده و با توجه به زوایه بقیه کیفیت کم میشه .. ogey?
خب الان داری از روی حدس اینا رو میگی ... ولی بهتره بری پیریویو امنیا پرو رو توی gsmarena یا phonerana بخونی تا متوجه بشی کیبردش خیلیم خوبهنقل قول:
دکمه های امنیاپرو بزرگتر هستن و به نظر من از پرو 2 هم راحتتر میشه باهاش تایپ کرد
کیبرد پرو 1 هم دقیقاً همین شکلی بود و جزو بهترین ها بود دیگه نمیدونم چجوری نظر میدی :21:
خب الان داری میگی که oled از tft بدتره دیگه ؟ :21::27:نقل قول:
صفحه های oled قبلاً عمر پایینی داشتن ولی سامسونگ با تکنولوژیش عمر اونارو بالا برده و فاصله زیادی با tft ندارن ... اگه عمرشون پایین بود مرض نداشت که بیاد روی همه گوشیای های اندش ازش استفاده کنه .... نوکیاهم رو بهترین گوشیش یعنی ان86 از همینا استفاده کرده ....
پس خیالت راحت باشه عمرشون به اندازه کافی هست .... مصرف باتریشونم که یک سومه ... این چیز کمی نیست ... کیفیتشونم که خیلی بهتره .... زاویه دیدشم بیشتره .... انعطاف پذیر ترم هست و امکان شکستشون پایین تره ... دیگه چی میخای آخه ....
حالا اگه الجی oled میزد ..... :27:
راستی سامسونگ تو تلویزیون هاشم از این تکنولوژِی استفاده میکنه
این لینکی که دادی مال سال 2008 ه ... بعدشم معلوم نیست اون چیزی که نوشته مال کی باشه ...نقل قول:
اون مقاله مربوط به زمانی بوده که هنوز این تکنولوژی پیشرفت زیادی نکرده بود الان دیگه مثل اون موقع نیست
نقل قول:
این که عمر ال ای دی کمتره درسته ولی نه اون حدی که شما گفتی
در عوض پیکسل سوخته ! :31: tft پیکسلاشدونه دونه میسوزه ولی ال ای دی اینجوری نیست و سوختگی پیکسل نداره ...
البته فکر کنم در جواب حرفم گفتی که گفتم عمر بیشتری میکنه ... منظورم ریلش بود نه صفحه نمایش :11: