آقا یکی کمک کنه داره می بنده می خواد پس بده
Printable View
آقا یکی کمک کنه داره می بنده می خواد پس بده
ultra جون کجایی که الان خیلی لازمت داشتم .... این میگه این 1 گیگه رمش ddr x5 از اون بهتره می گ خریده نمی تونه پس بده الان می خواد زنگ بزنه
عیب ندارهنقل قول:
1 گیگه ها .....
4850X2 هم یک گیگه
البته قدرت کارت گرافیک به مقدار رمش نیست
9500GT هم 1 گیگ هست یک پنجم قدرت اینارو نداره
یه نگاه بنداز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نمی ارزهنقل قول:
ultra جون کجایی که الان خیلی لازمت داشتم .... این میگه این 1 گیگه رمش ddr x5 از اون بهتره می گ خریده نمی تونه پس بده الان می خواد زنگ بزنه
380 تومن برای 4870 خیلی زیاده
کلاه برداری تو روز روشن؟!!!!
ultra black جون یارو بلاخره کلامونو ورداشت
البته خودم اشتباه کردم که لعنت بر خودم باد
دیر ازت پرسیدم
حالا که بهش می گم می گه باز کرده درشو... دو سه بارم قطع کرد رفت زنگ زد به نمایندگی ازش خریده می گه پس نمی گیره ... دیگه داشت با یارو دعوام می شد پشت تلفن یعنی در واقع دعوام شد ... دیگه قرار شد همون رو ببنده روش 380 تومن :(
تقصیر خودم بود باید بهش می گفتم صبر کنه تا بهش بگم
انقدر از این یکی تعریف کرد که خام شدم گفتم ببند بعد که اینجا رو دیدم دیر شده بود
حالا که کار از کار گزشته این 4870 خیلی از اون 4850x2 ضعیف تره ؟؟؟ خودم کردم که لعنت بر خودم باد
اصلا کلا اشتباه کردم به قول رفیقم باید خودم می رفتم پاساژ ایران می خریدم
حالا یه چیز دیگه ممکنه از لجش یه جوری اسمبل کنه که خراب شه (بد اسمبل کنه )
کارت بدی هم نیست تقریبا تو مایه های GTX260 هستنقل قول:
ultra black جون یارو بلاخره کلامونو ورداشت
البته خودم اشتباه کردم که لعنت بر خودم باد
دیر ازت پرسیدم
حالا که بهش می گم می گه باز کرده درشو... دو سه بارم قطع کرد رفت زنگ زد به نمایندگی ازش خریده می گه پس نمی گیره ... دیگه داشت با یارو دعوام می شد پشت تلفن یعنی در واقع دعوام شد ... دیگه قرار شد همون رو ببنده روش 380 تومن :(
تقصیر خودم بود باید بهش می گفتم صبر کنه تا بهش بگم
انقدر از این یکی تعریف کرد که خام شدم گفتم ببند بعد که اینجا رو دیدم دیر شده بود
حالا که کار از کار گزشته این 4870 خیلی از اون 4850x2 ضعیف تره ؟؟؟ خودم کردم که لعنت بر خودم باد
اصلا کلا اشتباه کردم به قول رفیقم باید خودم می رفتم پاساژ ایران می خریدم
حالا یه چیز دیگه ممکنه از لجش یه جوری اسمبل کنه که خراب شه (بد اسمبل کنه )
حالا کاریه که شده!
فقط 380 برا 4870 دادن یکم برام سخته!!!
بهترین 4890 حدود 340 تومن هست!
یا GTX275 حدود 300
بیخیال
آقا یه چیزی شد یارو زنگ زد مثلا از دل ما دراره ...بعد که صحبت کردیم بهش گفتم 40 تومن سر بگیره این کارتا رو عوض کنه
آخه نکتش این بود که این آقا 4850x2 رو به ما گفت 315 تمون که 10 تومن از قیمتی که تو گفتی کمتر بود منم گفتم 40 تومن سر بگیره 4870 رو ور داره اینو بده یعنی به عبارتی ما بهش 355 تومن می دیم 4850x2 می گیریم نظرت چیه ؟
موافقمنقل قول:
آقا یه چیزی شد یارو زنگ زد مثلا از دل ما دراره ...بعد که صحبت کردیم بهش گفتم 40 تومن سر بگیره این کارتا رو عوض کنه
آخه نکتش این بود که این آقا 4850x2 رو به ما گفت 315 تمون که 10 تومن از قیمتی که تو گفتی کمتر بود منم گفتم 40 تومن سر بگیره 4870 رو ور داره اینو بده یعنی به عبارتی ما بهش 355 تومن می دیم 4850x2 می گیریم نظرت چیه ؟
فقط مطمئن باش که 4850X2 هست نه 4850 معمولی!
40 تومن هم زیاد گفتی!10-20 بهتر بود
ولی بازم به نظر من می ارزه
واقعا من تو رو نداشتم چی کار می کردم :10:نقل قول:
پس باز سوتی دادم ولی آخه اینجور که تو گفتی با این قیمت عمرا ازش نخرن دست دومش رو واس همین گفتم 40 تومن
بعدشم دیدم تو گفتی یکی خریده 350 گفتم حالا ما می خریم 355
قربونت دادا وظیفست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا من تو رو نداشتم چی کار می کردم
امان از دست این فروشنده ها!!!!نقل قول:
پس باز سوتی دادم ولی آخه اینجور که تو گفتی با این قیمت عمرا ازش نخرن دست دومش رو واس همین گفتم 40 تومن
بعدشم دیدم تو گفتی یکی خریده 350 گفتم حالا ما می خریم 355
این کارتو هم یکی رو پیداش میکنه که بهش قالب کنه!
4850X2 دو گیگش حدود 350-360 هست
ولی 1 گیگ با 2 گیگ تفاوت آنچنانی هم نداره
ولی بازم خوبه
پیشاپیش مبارکت باشه:46: