ایولا شهاب جون
خیلی توپ شده
کارت حرف نداره
تا اینجا که عالی پیش رفتی
Printable View
ایولا شهاب جون
خیلی توپ شده
کارت حرف نداره
تا اینجا که عالی پیش رفتی
مرس بهزاد جان
میگم قصد تعویض آواتار نداری؟:دی
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
خوب من یه کفش ساده ساختم براش
زیاد تو چشم نیست
کفش رو با یه بیس خیلی ساده تو مکس شروع کردم تو زیبراش کاملش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفشش خیلی خوب شده فقط بند هاش رفتن تو هم :31:
ممنون
آره راس میگی
درستش کردم یکمی
یکم روش بیشتر کار کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگ شده!
فقط جلوش یه جورییییییییه! نباید جلوی کفش یه خورده بیاد بالا؟
اینارو ببین :
کد:http://z.about.com/d/shoes/1/0/K/h/adidas_shoes.jpg
http://www.myairshoes.com/wp-content/uploads/2007/06/adidas-shoe-decade-low-black1.jpg
خوب اول رو کار شهاب جان نظر بدم
به جز همون مورد که گفتم کفشش خیلی باحال شده عین همون عکسه شد شهاب
با اینکه توی زی براش سخت بود اما خیلی قشنگ در آوردی
کارت عالیه شهابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان دست دست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرد نشید لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========================
سلام همکار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موتوشکریم فراوان .. دیگه این تاپیکو نمیتونی قفل کنیا روز تولدم همه میریزن اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قفل نکنیا وگرنه سه بعدی رو قفل می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها هدیه لطیف هم داده بید خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولدس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خیلی ممنون 16 هم هم تبریک بگید لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مرسی دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام ممنون از شمانقل قول:
===============================
خوب دوستان تا 16 هم همین طوری تفریک بگید فضای سه بعدی شنگول شه کمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب قبل از هر چیز لازم می دونم پیشاپیش تولد سارینا خانم رو تبریک بگم ...اینشا الله همیشه سالم و تندرست باشین مث این 2 تا :40::10::40:.(البته تبریک اصلی به وقتش:11:)
در مورد کارم که خیلی خیلی خیلی و....و بازم خیلی عالی شده....آفرین شهاب جان...چیز... ببخشید استاد شهاب (چه کاری می کنی با زیبراش شم:18:ا)
راستی...لطفا عجله :8:کنید زیاد زمان نداریما... کار نا تموم نمونه یه وقت بیچاره شیم... :31:
موفق باشید...:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبلد تبلد ... هپي برثدي تو يوووووووووووووو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبلدت مفاررررررررررک
چخد خوبه تو يه تاپيک اسپم بده آدم...واي خدا... آخييييييييييش
....
الانه که بن شم...
....
براي جلوگيري از بن شدن:
شهاب خانِ گل کارت خيلي خيلي عالي شده...ميگم تو که زحمت کشيدي براش کفش بسازي...خوب يه مارک عالي هم بزن روش...کلا لباساش و کفش و ساعت و کمربند و عينکش و ايناش مارکدار باشه ...دسته کم يه 8-9 مليوني قيمتش بشه دل ملت شاد شه...
آها راستي.... ميخواي براش زلف ميخي بذاري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يالا يالا تمومش کن
منم مثل همه تولد سارینا خانم رو بهشون تبریک میگم...شهاب جان تا اینجاشو که خیلی خوب اومدی...کفش سه خط هم که هست...ببینم شماره کفشه چنده...باسش تنگ نباشه؟
آفرين شهاب...
عالی كار كردی ولی يه نخه كه بالاشه رفته تو يه نخه ديگه...
قاطی شدن...
البته شايد من اشتباه كنم...
ميگما...
جلوی كفششم سوراخ سوراخ كن...
باحال ميشه...