به به از عکس ها معلومه که اینفرستش تقلیدی از
s-class 3d هستش!
این سامسونگ یه نواوری نداره فقط بلده پیکسل ها و کنتراستش رو بالا ببره:دی:27:
Printable View
به به از عکس ها معلومه که اینفرستش تقلیدی از
s-class 3d هستش!
این سامسونگ یه نواوری نداره فقط بلده پیکسل ها و کنتراستش رو بالا ببره:دی:27:
نقل قول:
خب اگه خوب بود روی گوشیهاشم میزاشت ولی میاد از لنز خودش استفاده میکنه که فعلاً کل کارل زایس و اشنایدر و سایبر شاتو خابونده
عجب پرویی هستیا بعد به من میگی پرونقل قول:
s class که کپی ایفونه :27:
اینم اصلاً شبیه s class نیست
شوخی می کنی؟!نقل قول:
که فعلاً کل کارل زایس و اشنایدر و سایبر شاتو خابونده
تو فیلمبرداری کله اشنایدر رو خابونده؟!
وقت کردی فیلمبرداری gc990 رو با hd 30 fream ببین:دی!
کد:http://64.15.120.233/watch?v=gfcyjv8aZ5M&hd=1
به ترتیب از راست 3GS ...امنیا 2 یا I8000 ... امنیا معمولی....I8000 JET
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم یک تاپیک دیگه در مورد دوربین فیلمبرداری بزنید و مقایسه کنید تا بقیه هم بیان نظر بدن ! ...
اینجا دوستمون مشاوره میخوان
میشه یه مدرک نشون بدی؟!نقل قول:
عجب پرویی هستیا بعد به من میگی پرو
s class که کپی ایفونه
اینم اصلاً شبیه s class نیست
arena & iphoneنقل قول:
به ترتیب از راست 3GS ...امنیا 2 یا I8000 ... امنیا معمولی....I8000 JET
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا شما فقط یه قسمت از پست من رو میخونی گویا , من دو سه بار (!!!!) پشت سر هم گفتم:نقل قول:
حالا شما فکر کن N86 3 هستش , 8910 پراید ... منظور حرفم اینه که با یک رنگ عوض کردن که جنس و استایلش عوض نمیشه .. متاسفانه نمیدونم چرا به جای اینکه کامل متنو برداری یک تیکرو جدا میکنی و جواب میدی ...
اگه هم از نظر زیبایی عام نظرتون هستش .. اکثرا رو این قضیه تاکید دارن که نوکیا در ساخت N86 هیچ کار جدیدی نکرده و تکنولوژی بکار رفته در ساختش مربوط به همون 2 یا 3 سال پیشه ... و ظاهر جذابی نداره ... حالا ممکنه یک عده خوششون بیاد و ظاهرشو بپسندن که معمولا طرفدار برند نوکیا هستند که بنده هم نمیگم شما چرا پسندید چون امری هستش سلیقه ی ...
من گفتم N86 سفید از اون دو تا خوشگلتره , حالا اینکه نوکیا نو آوری توو قیافه ی N86 به کار نبرده چه ربطی به این داره که این گوشی رنگ سفیدش از اون دو تا گوشی سامسونگ زیباتره , من نمیدونم واقعا!!!!! مگه سامسونگ End ه نوآوری رو توو قیافه ی این دو گوشی به کار برده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید الان فراسو هم یه گوشی بزنه که نوآوری داشته باشه یعنی اون از T700 مثلا حتما زیباتره؟! چون نوآوری کرده ! سرف نوآوری داشتن یا نداشتن که دلیل بر زیبا بودن یا نبودن گوشی نسبت به یه گوشی دیگه نیست که!نقل قول:
دوست عزیز من نگفتم N86 سفید خوشگل ترین گوشی بازاره ! یه محدوده بود توو انتخاب بین ظاهر گوشی ها , محدوده بین N86 سفید , 8510 و 8910 (که هر دو فقط رنگ سیاه دارن)
اتفاقا کاملا درست متوجه شدم , شما جمله من رو بد برداشت کرده اید , من گفتم:نقل قول:
در مورد دوربین هم اشتباه متوجه شدید ! و بد برداشت کردید ... اگه یک گوشی بتونه با حفظ کیفیتش دوربین خوبی رو ساپوریت کنه باعث راحتی کار کاربر و فروشش میشه ... و این یک ایراد نیست بلکه یک مزیت هستش
یعنی آیفون در اصل یه گوشی موبایل هستش با امکانات دوربین عکاسی , 8910 یه دوربین عکاسی هستش با امکانات گوشی موبایلنقل قول:
اپل دوربین عکاسی نزده که کارهای گوشی رو هم در کنارش بکنه , گوشی زده که کارهای دوربین عکاسی رو هم در کنارش بکنه
بحث سر اولویت شرکت سازنده ی محصوله که تائین کرده قبل تولید اون محصول
چرا دعوا میکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دعوا برا چی؟ خوشبختانه نه من بچه ام نه این دوست عزیزمون آقا رضای گل , بحثه , ایشونم مثل داداش کوچیکتر من , چی به من میرسه چی به ایشون , ما اینجا می خوایم به دوستان عزیز تا جایی که میتونیم کمکی کرده باشیم تا اینهمه پولی که میدن برا گوشی که می خوان بخرن بعد از خرید بعد یه مدت کوتاه پشیمون نشن , همیننقل قول:
چرا دعوا میگیرین؟!
ولی این جمله تون جالبه , منی که توو عمرم توو پنج هزار (!!!!!!) نوع گوشی تولید شده توسط نوکیا به همشون یه ایرادی میگیرم (از همه مهمتر به سیستم عاملشون) و N86 و N97 شاید خوش شانس ترین گوشی ها باشن که از زیر دستم سالم در رفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کمتر بهشون ایراد گرفتم متهم میشم به فن بوی نوکیا بودن , بعد یه دوست عزیز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که 90% توصیه هاش برا مراجعین گوشی سامسونگ هست و بس , نمیشه فن بوی سامسونگ !نقل قول:
حالا ممکنه یک عده خوششون بیاد و ظاهرشو بپسندن که معمولا طرفدار برند نوکیا هستند که بنده هم نمیگم شما چرا پسندید چون امری هستش سلیقه ی ...
پ.ن : فن بوی بودن رو من یه ضعف میدونم واس همین به این جمله جواب دادم , هیچ بردنی از بقیه سرتر نیست , محصول سرتر داریم , ولی برند سرتر نه .
مخلص آقا رضا :11:
فیلم برداری ربطی به لنز ندارهنقل قول:
چیزی که به فیلم برداری مربوط میشه پهنای باندیه که میتونه سیو کنه
i8910 اولش کیفیت فیلم خیلی بالایی داشت ولی صداش خوب نبود بعد صداشو درست کردن فیلمش یکم بد شد ولی بازم با اختلاف خیلی زیاد بهترین بود
تو فریمور جدید فیلم برداریش دوباره درست شده
بعدشم این gc990 که هنوز معرفیم نشده تا کی که بخاد معرفی بشه بعدش بیاد بازار
اینو گزاشتی حرفای منو تایید کردی دیگه :27:نقل قول:
یه سایتی داره که میشه مجازی باهاش کار کنی برو ببین چجوری کپی کرده
i8000 هم که کاملاً با اینا متفاوته