ولی همیشه قرار نیست یه اتفاق تکرار بشه!
Printable View
ولی همیشه قرار نیست یه اتفاق تکرار بشه!
تاتنهام رو دیگه واسه چی قرار دادید؟
با اينكه قرمزته تشريف دارم اما جام ليگ برتر انگليس شك نكنيد برا chelsea بيده ...:31:
من طرفدار تاتنهام نيستم ولي تيمي كه براحتي و با نتيجه 3 بر يك ليورپول رو تحقير كنه در حد يك تيم مدعي نيست؟نقل قول:
سه بر یک کجا بود برادر من ؟ : دی
تا اونجایی که یادمه دو بر یک شد اونم شانسی بود کاملن : دی
اگه دستم به رابی کین خائن میرسید : دی
در ضمن لیورپول آربلوآ و آلونسو رو از دست داده ! تا جانسون و اینسوآ توی تیم جا بیفتن یه 2ماهی وقت میبره ! بنیتز سرور فرگی و ونگره : دی
در مورد چلسی نظری ندارم !
نوشته زیر یه نمونه حال و هوای کل کل و داره... ترجیحا لیورپولی ها نخونن چون امکان داره...:46:نقل قول:
دوست عزیز هر موقع بنیتس تونست واسه لیورپول یه قهرمانی لیگ برتر بیاره اون موقع تازه میتونید اسمشو بیاری کنار اسم فرگوسن و ونگر بزاری...:31: اصلا طرفدار آرسنال و ونگر نیستم ولی فرگوسن و ونگر جمع سال های مربیگریشون تو منچستر و آرسنال از سن و سال بنیتس شما بیشتره...:27:
:.:.:فقط منچستر یونایتد:.:.:
ببخشید فعلا که بقیه تیم ها باید بیان چلسی رو بگیرن.... :دینقل قول:
تو لیگ انگلیس رقابتا سال به سال فشرده تر و فاصله ها نزدیکتر میشه؛ بنابراین دیگه نمیشه با اقتدار قهرمان شد
ولی من خودم فکر میکنم اگه یه تیم خطر اصلی در راه دفاع از عنوان قهرمانی منچستر باشه همون چلسیه؛ که البته امیدوارم نتونه منچسترو بگیره.
به عنوان یک عدد منچستری امیدوارم قهرمان شیم، اما فقط امیدوارم!
امسال چلسی قهرمانه
منچستر بدجوری به رونالدو عادت کرده
جانشینی هم براش نداره
آرسنال بدجوری از خودش و مربیشو جووناش خوشم میاد ولی تجربه ندارن و از وسط فصل ول میدن
لیورپول هم مععمولا امتیازایی حساسی رو که نباید از دست بدن میدن،قوی ترین تیما رو میبرن و جلوی تیمای ضعیف امتیاز از دست میدن
من سیتی هم شخصیت قهرمانی نداره هنوز
فکر نکنم لیورپول جزو چهار تیمم قرار بگیره :27::27::27:نقل قول:
فقط آرسنال (اگه داورا بزارن)